Повезане вести
Марија Микић три месеца од порођаја поново у другом стању, а јавила се из свог дома: "Друга трудноћа је награда" (видео)
Блиц 24.10.2022
Певачица Марија Микић пре три месеца постала је мама малене Ђурђе, а сада је изненадила вешћу да је поново у благословеном стању. Марија је упавала ћеркицу Ђурђу, па се за емисију "Сцена" јавила из свог дома и признала да друга… »
Марија Микић проговорила о другој трудноћи! Певачица открила да је њен супруг пре ње знао да стиже принова!
Курир 24.10.2022
Како је Курир први писао певачица Марија Микић трудна је други пут, након што је пре три месеца добила девојчицу. Певачица Марија Микић се сада огласила и открила за Мондо да је у трећем месецу. - Видела сам наслове да сам… »
"Ја сам чудо медицине": Марија Микић се породила пре три месеца, а сад је у трећем месецу трудноће: Осврнула се и на ружне…
Блиц 24.10.2022
Певачица је након дуге и тешке борбе, на свет донела ћерку Ђурђу, а сада су њен партнер и она благословљени још једним дететом. Марија Микић се породила пре само три месеца, када је на свет донела ћерку Ђурђу, а сада су њен… »
Нисам затруднела после три месеца, него после месец дана! Марија Микић ексклузивно - Јоца је знао пре мене!
Мондо 24.10.2022
Певачица Марија Микић је пре четири месеца постала мама малене Ђурђе, а за 6 месеци стиже принова. О тренутку када је сазнала да је трудна, реакцијама породице и пријатеља, али и озбиљности тестирања на тромбофилију, певачица… »
Имала сам два спонтана пре прве трудноће! Марија Микић 3 месеца после порођаја чека бебу - "Знам да ће бити јако тешко"
Мондо 24.10.2022
Певачица Марија Микић све је изненадила када је путем друштвених мрежа открила да је поново у другом стању. Певачица Марија Микић све је изненадила када је путем друштвених мрежа открила да је поново у другом стању. Марија… »
Пре прве трудноће имала 2 побачаја! Певачица пре 3 месеца добила ћерку, сада опет чека бебу: Колико сам само лекова попила
Курир 24.10.2022
Певачица Марија Микић и њен партнер Јован Пантић пре три месеца постали су родитељи девојчице Ђурђе, а сада је чекају и друго дете, о чему је Курир први писао. Марија је вест о принови потврдила и на свом Инстаграму. - Нема… »
Вести дана »
Протест судија, тужилаца и адвоката „Правосуђе још има снаге“: Шта се догодило на данашњем протесту судија и тужилаца Судија Управног суда: Не постоје “блокадери судије и тужиоци”, већ само људи који раде своје послове
Озон пресс пре 6 сатијош 23 повезане
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 4 сатијош 34 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 4 сатијош 51 повезана