Povezane vesti
Marija Mikić tri meseca od porođaja ponovo u drugom stanju, a javila se iz svog doma: "Druga trudnoća je nagrada" (video)
Blic 24.10.2022
Pevačica Marija Mikić pre tri meseca postala je mama malene Đurđe, a sada je iznenadila vešću da je ponovo u blagoslovenom stanju. Marija je upavala ćerkicu Đurđu, pa se za emisiju "Scena" javila iz svog doma i priznala da druga trudnoća nije… »
Marija Mikić progovorila o drugoj trudnoći! Pevačica otkrila da je njen suprug pre nje znao da stiže prinova!
Kurir 24.10.2022
Kako je Kurir prvi pisao pevačica Marija Mikić trudna je drugi put, nakon što je pre tri meseca dobila devojčicu. Pevačica Marija Mikić se sada oglasila i otkrila za Mondo da je u trećem mesecu. - Videla sam naslove da sam zatrudnela 3 meseca posle… »
"Ja sam čudo medicine": Marija Mikić se porodila pre tri meseca, a sad je u trećem mesecu trudnoće: Osvrnula se i na ružne…
Blic 24.10.2022
Pevačica je nakon duge i teške borbe, na svet donela ćerku Đurđu, a sada su njen partner i ona blagoslovljeni još jednim detetom. Marija Mikić se porodila pre samo tri meseca, kada je na svet donela ćerku Đurđu, a sada su njen verenik Jovan… »
Nisam zatrudnela posle tri meseca, nego posle mesec dana! Marija Mikić ekskluzivno - Joca je znao pre mene!
Mondo 24.10.2022
Pevačica Marija Mikić je pre četiri meseca postala mama malene Đurđe, a za 6 meseci stiže prinova. O trenutku kada je saznala da je trudna, reakcijama porodice i prijatelja, ali i ozbiljnosti testiranja na trombofiliju, pevačica govori za MONDO… »
Imala sam dva spontana pre prve trudnoće! Marija Mikić 3 meseca posle porođaja čeka bebu - "Znam da će biti jako teško"
Mondo 24.10.2022
Pevačica Marija Mikić sve je iznenadila kada je putem društvenih mreža otkrila da je ponovo u drugom stanju. Pevačica Marija Mikić sve je iznenadila kada je putem društvenih mreža otkrila da je ponovo u drugom stanju. Marija Mikić i njen suprug… »
Pre prve trudnoće imala 2 pobačaja! Pevačica pre 3 meseca dobila ćerku, sada opet čeka bebu: Koliko sam samo lekova popila
Kurir 24.10.2022
Pevačica Marija Mikić i njen partner Jovan Pantić pre tri meseca postali su roditelji devojčice Đurđe, a sada je čekaju i drugo dete, o čemu je Kurir prvi pisao. Marija je vest o prinovi potvrdila i na svom Instagramu. - Nema odmora dok traje… »
Vesti dana »
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih
Izveštaj HRW: Prisilno raseljavanje Palestinaca u Gazi predstavlja ratne zločine
Insajder pre 9 satijoš 26 povezanih
Teška saobraćajna nesreća kod Vršca: Poginuli vozač i dvogodišnje dete
Danas pre 1 satjoš 21 povezana