Повезане вести

Александар осуђен због убиства, сад га траже због пребијања сина политичара: Лилић не зна мотив напада

Александар осуђен због убиства, сад га траже због пребијања сина политичара: Лилић не зна мотив напада

Телеграф 24.10.2022
Полицију је позвао раданик озбезбеђења куле "Вест 65" који је рекао да поседује синимак туче. Београдска полиција од петка трага за Александром Релићем због сумње да је тог дана у 4 сата ујутру са Дејаном В. претукао Дарка… »
Дејан у једној реченици изнео одбрану због оптужби да је тукао сина политичара: Суд му одредио кућни притвор

Дејан у једној реченици изнео одбрану због оптужби да је тукао сина политичара: Суд му одредио кућни притвор

Телеграф 24.10.2022
Након што је изнео одбрану одређен му је кућни притвор. Дејан В. који је у петак ухапшен због учествовања у тучи и пребијања Дарка Лилића, сина некадашњег председника Југославије саслушан је у Трећем основном јавном тужилаштву… »
Ја сам претукао Дарка Лилића! У тужилаштву саслушан нападач на сина бившег председника Југославије

Ја сам претукао Дарка Лилића! У тужилаштву саслушан нападач на сина бившег председника Југославије

Курир 24.10.2022
Дејан Вуксановић, који се сумњичи да је у ноћи између четвртка и петка претукао Дарка Лалића, изјавио је на саслушању у Трећен основном тужилаштву у Београду, да је песницом ударао у главу сина некадашњег председника СР… »
Сазнајемо: Нападач на Дарка Лилића у кућном притвору, саслушан у тужилаштву

Сазнајемо: Нападач на Дарка Лилића у кућном притвору, саслушан у тужилаштву

Телеграф 24.10.2022
Лилић тврди да не познаје нападаче. Дејан В. који је у петак ухапшен због учествовања у тучи и пребијања Дарка Лилића, сина некадашњег председника Југославије саслушан је у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду. Како… »

Вести дана »