Povezane vesti

Aleksandar osuđen zbog ubistva, sad ga traže zbog prebijanja sina političara: Lilić ne zna motiv napada

Aleksandar osuđen zbog ubistva, sad ga traže zbog prebijanja sina političara: Lilić ne zna motiv napada

Telegraf 24.10.2022
Policiju je pozvao radanik ozbezbeđenja kule "West 65" koji je rekao da poseduje sinimak tuče. Beogradska policija od petka traga za Aleksandrom Relićem zbog sumnje da je tog dana u 4 sata ujutru sa Dejanom V. pretukao Darka Lalića, sina nekadašnjeg… »
Dejan u jednoj rečenici izneo odbranu zbog optužbi da je tukao sina političara: Sud mu odredio kućni pritvor

Dejan u jednoj rečenici izneo odbranu zbog optužbi da je tukao sina političara: Sud mu odredio kućni pritvor

Telegraf 24.10.2022
Nakon što je izneo odbranu određen mu je kućni pritvor. Dejan V. koji je u petak uhapšen zbog učestvovanja u tuči i prebijanja Darka Lilića, sina nekadašnjeg predsednika Jugoslavije saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu gde je… »
Ja sam pretukao Darka Lilića! U tužilaštvu saslušan napadač na sina bivšeg predsednika Jugoslavije

Ja sam pretukao Darka Lilića! U tužilaštvu saslušan napadač na sina bivšeg predsednika Jugoslavije

Kurir 24.10.2022
Dejan Vuksanović, koji se sumnjiči da je u noći između četvrtka i petka pretukao Darka Lalića, izjavio je na saslušanju u Trećen osnovnom tužilaštvu u Beogradu, da je pesnicom udarao u glavu sina nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Zorana Lilića. - Ja… »
Saznajemo: Napadač na Darka Lilića u kućnom pritvoru, saslušan u tužilaštvu

Saznajemo: Napadač na Darka Lilića u kućnom pritvoru, saslušan u tužilaštvu

Telegraf 24.10.2022
Lilić tvrdi da ne poznaje napadače. Dejan V. koji je u petak uhapšen zbog učestvovanja u tuči i prebijanja Darka Lilića, sina nekadašnjeg predsednika Jugoslavije saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako "Telegraf.rs" saznaje… »

Vesti dana »