Повезане вести

Министарка Михајловић: Вучић у Влади више неће имати тај другачији тон

Министарка Михајловић: Вучић у Влади више неће имати тај другачији тон

Слободна Европа 24.10.2022
Одлазећа министарка рударства и енергетике у Влади Србије Зорана Михајловић изјавила је на конференцији за новинаре у Влади Србије да остаје у политици и да жели да ради за свој народ и државу. Зорана Михајловић, функционерка… »
Зорана Михајловић одржала завршну конференцију за медије: Открила да ли остаје у политици

Зорана Михајловић одржала завршну конференцију за медије: Открила да ли остаје у политици

Телеграф 24.10.2022
Зорана Михајловић сазвала је конференцију за медије, дан после предлога о именима нових министара у Влади. Зорана Михајловић, досадашња министарка енергетике и рударства потврдила је да неће бити у новој влади, али да ће остати… »
Пановић: Зорана Михајловић очигледно има опозициони потенцијал

Пановић: Зорана Михајловић очигледно има опозициони потенцијал

Н1 Инфо 24.10.2022
Програмски директор Демостата Зоран Пановић каже да Зорана Михајловић, која после десет година, нема више министарско место у новој Влади Србије, очигледно има опозициони потенцијал. Ако Михајловићева крене у опозициони рад… »
Михајловић: Нисам пристајала да будем пион, са или без СНС – има времена

Михајловић: Нисам пристајала да будем пион, са или без СНС – има времена

Н1 Инфо 24.10.2022
"Нисам пристајала да будем пион, то је можда разлог зашто смо данас овде", рекла је Зорана Михајловић на опроштајној конференцији за новинаре као министарка рударства и енергетике. Она је оценила и да неће више бити другачијег… »
Михајловић: Остајем у политици, Србији је место у Европи - на Западу, не Истоку

Михајловић: Остајем у политици, Србији је место у Европи - на Западу, не Истоку

РТВ 24.10.2022
БЕОГРАД - Потпредсецница владе и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић данас је на конференцији за медије, након што је објављено да неће бити министар у новој влади, захвалила председнику Александру Вучићу што је… »
СНС у Нишу има подршку грађана од само 18 одсто: Опозициони посланик тврди да је имао увид у истраживање, функционери СНС да…

СНС у Нишу има подршку грађана од само 18 одсто: Опозициони посланик тврди да је имао увид у истраживање, функционери СНС да…

Данас 24.10.2022
Народни посланик Ђорђе Станковић, који је и потпредседник Народне странке и председник нишког одбора, казао је да је интерно страживање Српске напредне странке, у које је имао увид, показало да она у Нишу има подршку само 18… »
Михајловић: Нисам хтела да будем пион, Вучић ће имати мање главобоља без мене

Михајловић: Нисам хтела да будем пион, Вучић ће имати мање главобоља без мене

СЕЕбиз 24.10.2022
БЕОГРАД - Одлазећа потпредседница Владе Србије и министарка енергетике и рударства Зорана Михајловић обратила се данас јавности последњи пут у својству члана Владе Србије и том приликом говорила је о својој политичкој… »
Михајловић ће недостајати на страначким седницама на којима је гласно ћутала, поручују из СНС

Михајловић ће недостајати на страначким седницама на којима је гласно ћутала, поручују из СНС

Слободна Европа 24.10.2022
Шефица Информативне службе владајуће Српске напредне странке (СНС) Владанка Маловић навела је за Радио Слободна Европа да су сви у странци "дубоко потресени" јер Зорана Михајловић разматра да ли ће остати у СНС-у или неће с… »
Одлазак министарке Михајловић из владе, али не из политике

Одлазак министарке Михајловић из владе, али не из политике

Блоомберг Адриа 24.10.2022
Потпредседница Владе Србије и висока функционерка Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић, која неће бити у саставу новог сазива министара, рекла је да ће остати у политици. "Нећу бити министарка. Ја нисам хтела да будем… »
Нисам пристала да будем пион: Зорана Михајловић о разлозима зашто није у новој влади Србије

Нисам пристала да будем пион: Зорана Михајловић о разлозима зашто није у новој влади Србије

Данас 24.10.2022
Нисам пристала да будем пион, то је разлог зашто смо данас овде. Увек сам попу говорила да је поп, а бобу да је боб, изјавила је Зорана Михајловић на опроштајној конференцији за новинаре, поводом њеног изласка из Владе. Србије… »
Зорана Михајловић: Биће ми лакше да не гледам неке људе који користе странку као џубокс за бахаћење

Зорана Михајловић: Биће ми лакше да не гледам неке људе који користе странку као џубокс за бахаћење

Данас 24.10.2022
“Мислим да ће мени бити лакше да не гледам, на пример, неке људи који искоришћавају своју странку као џубокс за бахаћење, као што ће и њима бити лакше да мене не гледају”, рекла је Зорана Михајловић, сада већ бивша министарка… »
Политика и нова Влада Србије: Објављена имена кандидата за министре

Политика и нова Влада Србије: Објављена имена кандидата за министре

BBC News 24.10.2022
Председник Србије и СНС-а Александар Вучић саопштио је имена нових чланова Владе, која ће имати 25 ресора, четири више у односу на претходну, после седнице Председништва и Главног одбора странке. *Вест ће бити ажурирана новим… »
„Коришћење литијума је најважнији пројекат у Србији за наредних 100 година“: Одлазећа министарка о рударењу у подручју Јадра…

„Коришћење литијума је најважнији пројекат у Србији за наредних 100 година“: Одлазећа министарка о рударењу у подручју Јадра…

Данас 24.10.2022
“Сада ми је и лакше да то кажем, што се тиче Рио Тинта, мирне душе могу да кажем, али ја заиста мислим да је литијум једна од најкритичнијих, најважнијих сировина за будућност зелене транзиције, енергетике и развоја. Видећете све… »
Ово је нови састав Владе Републике Србије! Познати сви министри, премијерка Брнабић предложила још два имена

Ово је нови састав Владе Републике Србије! Познати сви министри, премијерка Брнабић предложила још два имена

Мондо 24.10.2022
Председник Републике Србије Александар Вучић је у недељу открио ко чини нови састав Владе Републике Србије. Председник Републике Србије Александар Вучић је у недељу открио ко чини нови састав Владе Републике Србије. Српска… »
Зорана Михајловић открила да ли остаје у политици: Нисам хтела да будем пион, Вучић ће имати мање главобоља без мене

Зорана Михајловић открила да ли остаје у политици: Нисам хтела да будем пион, Вучић ће имати мање главобоља без мене

Нова 24.10.2022
Одлазећа потпредседница Владе Србије и министарка енергетике и рударства Зорана Михајловић обратила се данас јавности последњи пут у својству члана Владе Србије и том приликом говорила је о својој политичкој будућности, али и… »
Михајловић: Била бих мањина у новој влади као неко ко се залаже за Србију на Западу

Михајловић: Била бих мањина у новој влади као неко ко се залаже за Србију на Западу

Глас Америке 24.10.2022
БЕОГРАД - Зорана Михајловић, одлазећа министарка енергетике која неће бити чланица нове Владе Србије, одржала је конференцију за новинаре дан пошто су објављена имена чланова новог кабинета. Она је изјавила да је разговарала у… »
"Вучић ће САД имати главобољу мање": Огласила се Зорана Михајловић и открила да ли остаје у политици: "Без мене више неће…

"Вучић ће САД имати главобољу мање": Огласила се Зорана Михајловић и открила да ли остаје у политици: "Без мене више неће…

Блиц 24.10.2022
- Новој министарки желим све најбоље. Неће јој бити лако. Ни мени није било лако. Ја нисам пристала да будем пијун. То је можда разлог што сам овде. Желим да останем у политици, сматрам да је Србији место у Европи и ЕУ и увек ћу… »
Михајловић: Не сносим одговорност за ЕПС

Михајловић: Не сносим одговорност за ЕПС

Данас 24.10.2022
Не сносим одговорност за стање у Електропривреди Србије, рекла је данас Зорана Михајловић, одлазећа министарка енергетике. „Не осећам се нимало одговорном за Електропривреду Србије. Мора да се разговара о ономе што се дешавало… »
Зорана Михајловић се обратила јавности после одлуке да не буде у влади: Немам за чим да жалим, новој министарки желим све…

Зорана Михајловић се обратила јавности после одлуке да не буде у влади: Немам за чим да жалим, новој министарки желим све…

Курир 24.10.2022
Дојучерашња министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић изјавила је данас да нема за чим да жали након одлуке да не буде део нове Владе Србије и новој министарки пожелела све најбоље. Она је одржала конференцију за… »
Сви ратови које је Зорана Михајловић водила с Аном Брнабић и политичарима из СНС

Сви ратови које је Зорана Михајловић водила с Аном Брнабић и политичарима из СНС

Нова 24.10.2022
Иако се о томе спекулисало месецима уназад, ипак је једно од највећих изненађења уочи формирања нове Владе Србије то што у њој више није Зорана Михајловић. За својих неколико мандата забележила је министарка доста минуса и… »
Зорана Михајловић: Нисам сигурна да је нова влада проевропска

Зорана Михајловић: Нисам сигурна да је нова влада проевропска

Време 24.10.2022
Политика Досадашња потпредседница владе и министарка енергетике није део нове владе Ане Брнабић. На конференцији за медије рекла је да ће остати у политици, али не нужно као чланца СНС-а, и да је Србији место у Европској унији… »
Зорана Михајловић: “Нисам пристајала да будем пијун…”

Зорана Михајловић: “Нисам пристајала да будем пијун…”

Недељник 24.10.2022
(БЕТАПХОТО/МИНИСТАРСТВО РУДАРСТВА И ЕНЕРГЕТИКЕ/ЗОРАН ПЕТРОВИЦ) “Нисам пристајала да будем пион, то је можда разлог зашто смо данас овде”, рекла је Зорана Михајловић на опроштајној конференцији за новинаре као министарка рударства… »
Зорана Михајловиц́: Нисам сигурна да ц́е нова влада бити проевропска

Зорана Михајловиц́: Нисам сигурна да ц́е нова влада бити проевропска

Спутник 24.10.2022
Одлазец́а министарка енергетике и рударства Зорана Михајловиц́, која нец́е бити део нове Владе Србије, изјавила је није сигурна да је нова влада проевропска, али да је сигурна да је просрпска. "Сматрам да је Србији место у… »
Зорана Михајловић на опроштајној конференцији: Нисам пристајала да будем пион

Зорана Михајловић на опроштајној конференцији: Нисам пристајала да будем пион

Инсајдер 24.10.2022
Досадашња министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић изјавила је на опроштајној конференцији да "није пристајала да буде пион" те да је "можда због тога данас овде", односно да због тога није добила министарско место у… »
Михајловић: Нисам пристајала да будем пион, не сносим одговорност за ЕПС

Михајловић: Нисам пристајала да будем пион, не сносим одговорност за ЕПС

Радио 021 24.10.2022
Нисам пристала да будем пион, то је можда разлог зашто смо данас овде, рекла је данас Зорана Михајловић у обраћању поводом тога што више неће бити у Влади Србије. "Увек сам попу говорила да је поп, а бобу да је боб", изјавила је… »
Михајловић после изласка из Владе: Мислим да Вучићу неће бити лако, али ће имати једну главобољу мање

Михајловић после изласка из Владе: Мислим да Вучићу неће бити лако, али ће имати једну главобољу мање

Еуроневс 24.10.2022
Министарка рударства и енергетике у досадашњој Влади Србије Зорана Михајловић, која неће бити део наредне владе, рекла је на конференцији за новинаре да је разговарала са председником Александром Вучићем у четири ока и да мисли… »
ВИДЕО: Зорана Михајловић се обраћа јавности након одлуке да не буде у Влади

ВИДЕО: Зорана Михајловић се обраћа јавности након одлуке да не буде у Влади

Радио 021 24.10.2022
Одлазећа потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић обраћа се медијима након одлуке да не буде више део извршне власти. Након јучерашње седнице Председништва СНС одлучено је да Михајловић… »
Брнабић се огласила о сукобу на Председништву СНС и одласку Зоране Михајловић из Владе

Брнабић се огласила о сукобу на Председништву СНС и одласку Зоране Михајловић из Владе

Нова 24.10.2022
Премијерка Србије Ана Брнабић прокоментарисала је догађаје на Председништву СНС кад је одлазећа министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић одбила да води Министарство информисања и телекомуникација. Она је рекла да… »
Медији: Вулин се сели у фотељу директора БИА

Медији: Вулин се сели у фотељу директора БИА

Нови магазин 24.10.2022
Доскорашњи министар унутрашњих послова и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин више неће седети у Немањиној 11, већ ће се преселити у фотељу директора Безбедносно информативне агенције (БИА). Позивајући се на своја… »
Шта ће данас саопштити Зорана Михајловић: Само су две опције за бившу министарку, коју ће изабрати?

Шта ће данас саопштити Зорана Михајловић: Само су две опције за бившу министарку, коју ће изабрати?

Данас 24.10.2022
Одлазећа министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић најавила је за данас у 11 часова обраћање јавности. Подсетимо, Зорана Михајловић је тек јуче ујутро, непосредно пре обраћања председника Србије и СНС-а Александра… »
Ко је нова министарка рударства и енергетике: Дубравка Ђедовић Негре

Ко је нова министарка рударства и енергетике: Дубравка Ђедовић Негре

Блиц 24.10.2022
Дубравка Ђедовић Негре требало би да буде нова министарка рударства и енергетике, уместо Зоране Михајловић. Ђедовић Негре има више од 16 година искуства из међународног банкарског сектора. Тренутно је чланица Извршног одбора НЛБ… »

Вести дана »