Повезане вести

"Човек је монструм, није за живот" Марија Кулић брутално о Маринковићу, Золи и Миљанином дугу, ево због чега је поносна на…

"Човек је монструм, није за живот" Марија Кулић брутално о Маринковићу, Золи и Миљанином дугу, ево због чега је поносна на…

Курир 24.10.2022
Миљана Кулић стигла је у ријалити у исто време када и Лазар Чолић Зола, који је одмах у старту ушао у клинч са најпознатијом Нишлијком. Међутим, сви и даље брује о њеном сусрету са Иваном Маринковићем, с којим има сина. Сада… »
"Дарко Лазић би ме пустио да умрем" - Био је њена највећа љубав, прогањала га је, а сада овако прича о певачу!

"Дарко Лазић би ме пустио да умрем" - Био је њена највећа љубав, прогањала га је, а сада овако прича о певачу!

Мондо 24.10.2022
Миљана Кулић пожалила се задругарима како мисли да јој Дарко Лазић не би никада помогао. Миљана Кулић пожалила се задругарима како мисли да јој Дарко Лазић не би никада помогао. Миљана Кулић уселила се на имање у Шимановцима… »
Оставио је на цедилу Миљана Кулић огорчена на Дарка Лазића, изнела непознате детаље из тешког периода

Оставио је на цедилу Миљана Кулић огорчена на Дарка Лазића, изнела непознате детаље из тешког периода

Ало 24.10.2022
Дубоко ју је разочарао као човек и пријатељ. Већ позната ријалити учесница Миљана Кулић ушла је у "Задругу 6" и одмах оплела по певачу Дарку Лазићу, који ју је, како каже, дубоко разочарао као човек и пријатељ. Наиме, како… »
Дарко Лазић би ме пустио да умрем: Миљана Кулић разочарана у своју највећу љубав, прогањала га, а сад овако прича о њему…

Дарко Лазић би ме пустио да умрем: Миљана Кулић разочарана у своју највећу љубав, прогањала га, а сад овако прича о њему…

Курир 24.10.2022
Ријалити звезда Миљана Кулић ушла је у "Задругу 6" и одмах направила хаос, па оплела по фолкеру Дарку Лазићу, који ју је, како каже, дубоко разочарао као човек и пријатељ, па замало није умрла због њега. Наиме, како тврди, он… »

Вести дана »