Повезане вести

Милановић одбио састанак са Ненси Пелоси: Не могу данас, а она ионако неће бити на тој функцији за две недеље

Милановић одбио састанак са Ненси Пелоси: Не могу данас, а она ионако неће бити на тој функцији за две недеље

Политика 24.10.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић одбио је да прими делегацију из САД коју предводи председница Конгреса Ненси Пелоси. Милановић је за медије прокоментарисао долазак председнице заступничког дома америчког Конгреса Ненси Пелоси… »
Милановић радије у Макарску него на разговор са Пелоси

Милановић радије у Макарску него на разговор са Пелоси

Слободна Европа 24.10.2022
Хрватски предсједник Зоран Милановић казао је како је одбио позив америчког велепосланства у Хрватској да се сусретне са предсједницом Заступничког дома америчког Конгреса Нанци Пелоси, која је дошла у Хрватску на први… »
Милановић: Нећу се састати са Пелоси, иако су Американци тражили састанак

Милановић: Нећу се састати са Пелоси, иако су Американци тражили састанак

Н1 Инфо 24.10.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је да се неће састати са председницом Представничког дома америчког Конгреса Ненси Пелоси, нити да ће учествовати на Првом парламентарном самиту Међународне кримске платформе, који се… »
Милановић о састанку са Ненси Пелоси: Ја данас не могу и то је то, а она није извршна власт

Милановић о састанку са Ненси Пелоси: Ја данас не могу и то је то, а она није извршна власт

Вечерње новости 24.10.2022
ПРЕДСЕДНИК Хрватске Зоран Милановић каже да не верује да ће се састати са председницом америчког Конгреса Ненси Пелоси јер она већ сутра одлази из Хрватске. Фото: Профимедиа - Американци су тражили састанак, ја данас не могу и то… »
Милановић се не састаје с Ненси Пелоси: "Не стиже, а ионако за две недеље она више неће бити на тој позицији"

Милановић се не састаје с Ненси Пелоси: "Не стиже, а ионако за две недеље она више неће бити на тој позицији"

Телеграф 24.10.2022
"Американци су тражили састанак, ја данас не могу и то је то" Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да се неће састати са председавајућом Председничког дома америчког Конгреса Ненси Пелоси која је допутовала у… »

Вести дана »