Povezane vesti

Milanović odbio sastanak sa Nensi Pelosi: Ne mogu danas, a ona ionako neće biti na toj funkciji za dve nedelje

Milanović odbio sastanak sa Nensi Pelosi: Ne mogu danas, a ona ionako neće biti na toj funkciji za dve nedelje

Politika 24.10.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović odbio je da primi delegaciju iz SAD koju predvodi predsednica Kongresa Nensi Pelosi. Milanović je za medije prokomentarisao dolazak predsednice zastupničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi u Hrvatsku i rekao… »
Milanović radije u Makarsku nego na razgovor sa Pelosi

Milanović radije u Makarsku nego na razgovor sa Pelosi

Slobodna Evropa 24.10.2022
Hrvatski predsjednik Zoran Milanović kazao je kako je odbio poziv američkog veleposlanstva u Hrvatskoj da se susretne sa predsjednicom Zastupničkog doma američkog Kongresa Nancy Pelosi, koja je došla u Hrvatsku na prvi parlamentarni summit… »
Milanović: Neću se sastati sa Pelosi, iako su Amerikanci tražili sastanak

Milanović: Neću se sastati sa Pelosi, iako su Amerikanci tražili sastanak

N1 Info 24.10.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da se neće sastati sa predsednicom Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi, niti da će učestvovati na Prvom parlamentarnom samitu Međunarodne krimske platforme, koji se danas i sutra… »
Milanović o sastanku sa Nensi Pelosi: Ja danas ne mogu i to je to, a ona nije izvršna vlast

Milanović o sastanku sa Nensi Pelosi: Ja danas ne mogu i to je to, a ona nije izvršna vlast

Večernje novosti 24.10.2022
PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović kaže da ne veruje da će se sastati sa predsednicom američkog Kongresa Nensi Pelosi jer ona već sutra odlazi iz Hrvatske. Foto: Profimedia - Amerikanci su tražili sastanak, ja danas ne mogu i to je to. Ona nije… »
Milanović se ne sastaje s Nensi Pelosi: "Ne stiže, a ionako za dve nedelje ona više neće biti na toj poziciji"

Milanović se ne sastaje s Nensi Pelosi: "Ne stiže, a ionako za dve nedelje ona više neće biti na toj poziciji"

Telegraf 24.10.2022
"Amerikanci su tražili sastanak, ja danas ne mogu i to je to" Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da se neće sastati sa predsedavajućom Predsedničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi koja je doputovala u Zagreb na Samit o… »

Vesti dana »