Povezane vesti
Bio sam klinički mrtav 90 minuta: Evo šta sam video dok su me oživljavali! Ništa nije onako kako smo mislili! Potpuno je…
Kurir 24.10.2022
Australijanac Alister Blejk (61) iznenada je doživeo srčani zastoj u ranim jutarnjim satima u januaru 2019, dok je spavao pored svoje supruge Melinde, koja se probudila oko 3 sata ujutru i zatekla svog muža kako ne diše i ne reaguje. Bolničari su bili i… »
Ljudski mozak blokira, ali nema nikakve jake svetlosti! Bio je mrtav 90 minuta, opisao potpuno drugačije iskustvo!
Mondo 24.10.2022
Alister Blejk otkriva kako mu je klinička smrt promenila život. Alister Blejk otkriva kako mu je klinička smrt promenila život. Australijanac Alister Blejk (61) doživeo je srčani zastoj tokom jedne sasvim obične noći. U januaru 2019. spavao je pored… »
Vesti dana »
Zaharova poručila Kaji Kalas: Nećemo da otkrivamo šta ćemo uraditi sa spiskom zahteva prema Moskvi
Sputnik pre 3 minutajoš 30 povezanih
Čačani ponovo ispred bolnice zbog smrti devojčice: Direktor kaže - ako postoji propust, onaj ko je kriv će odgovarati
N1 Info pre 48 minutajoš 66 povezanih
Transparensi: Hrvatska na začelju zemalja EU u borbi protiv korupcije
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane
Hag na testu! Svet će tek shvatiti da je lažna država nastala na udruženom zločinačkom poduhvatu
Sputnik pre 23 minutajoš 26 povezanih