Povezane vesti
Još sedam dana traje prijava za program „Moja prva plata“
Nova ekonomija 24.10.2022
Mladi nezaposleni, do 30 godina života, sa srednjim i visokim obrazovanjem mogu da se prijave do 31. oktobra za program „Moja prva plata“ preko portala mojaprvaplata.gov.rs, objavila je Privredna komora Srbije (PKS). Ostalo je još sedam dana za… »
PKS: Rok mladima da se prijave za program „Moja prva plata“ do 31. oktobra
Danas 24.10.2022
Mladi nezaposleni, do 30 godina života sa srednjim i visokim obrazovanjem, mogu da se prijave do 31. oktobra za program „Moja prva plata“ preko portala mojaprvaplata.gov.rs, saopštila je danas Privredna komora Srbije (PKS). Iz PKS su podsetili da je… »
PKS: Još sedam dana prijave za Moju prvu platu
N1 Info 24.10.2022
Mladi nezaposleni, do 30 godina života sa srednjim i visokim obrazovanjem, mogu da se prijave do 31. oktobra za program "Moja prva plata" preko portala mojaprvaplata.gov.rs, saopštila je Privredna komora Srbije. Iz PKS su podsetili da je planirano da… »
Vesti dana »
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 4 satijoš 34 povezane
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada: Kolona se kreće sa Staroj Pazovi
Pravda pre 2 satajoš 72 povezane
Trump kazao da nema preživjelih nakon sudara putničkog aviona i vojnog helikoptera
Al Jazeera pre 2 satajoš 117 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 2 satajoš 32 povezane