Povezane vesti
Raul Garsija se slaže sa uvođenjem solidarnog poreza
Euronews 24.10.2022
Fudbaler Atletik Bilbaoa Raul Garsija izjavio je da podržava odluku španske vlade, koja je nedavno dogovorila paket fiskalnih mera, među kojima je i uvođenje "solidarnog poreza", prenosi "El Pais". Španski mediji podsecaju da će "solidarni porez" biti na… »
Da je više ovakvih - Zapanjio svet odgovorima: Fudbaler nema nikakvu važnost u društvu, za mene su važni učitelji!
Sportski žurnal 24.10.2022
Jasno je da mi fudbaleri živimo u dobroj ekonomskoj situaciji, ali to me ne isključuje iz situacija u kojima živi moja porodica i moji prijatelji. Fudbaler Atletik Bilbaoa Raul Garsija izjavio je da podržava odluku španske vlade, koja je nedavno… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 1 satjoš 34 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 37 povezanih
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji naše lige se oglasio: Reči koje govore o tome kakva je legenda Saša Ilić!
Hot sport pre 4 satijoš 24 povezane
Godinu dana od protesta „Univerziteti na raskrsnici“: Akademska zajednica ponovo ispred Vlade
Insajder pre 17 minutajoš 12 povezanih