Povezane vesti
Gore na nebu krasiće je dobra dela koja će večno ostati posle nje Marija sahranjena u belom kovčegu, tišinu prekidali samo…
Kurir 24.10.2022
Advokatica Marija Takić Pešić (33) iz Niša, koja je preminula posle teške bolesti četiri meseca nakon rođenja ćerke a čije su humanitarne akcije dirnule Srbiju, sahranjena je danas na niškom Novom groblju u prisustvu nekoliko stotina rođaka… »
„Kakva je Marija bila kraljica!“ Niš oplakuje advokaticu koja je pomagala siročićima, isplivala sva njena dobra dela
Nova 24.10.2022
Advokatica Marija Takić Pešić (33) koja je u subotu preminula u Nišu, i to nakon što je odlučila da makar po cenu svog života postane majka i rodi ćerku, biće sahranjena danas na niškom Novom groblju. Marija je preminula posle duže borbe sa… »
Vesti dana »
Sistem "Pronađi me" bio pokrenut, MUP saopštio detalje Završena potraga za dečakom sa Novog Beograda
Kurir pre 3 satajoš 8 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Pronađen jedanaestogodišnjak, zbog koga je bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Insajder pre 3 satajoš 4 povezane