Повезане вести

Какве муке има Пеп, као нико: „Надам се да неће превише јести и пити!“ (видео)

Какве муке има Пеп, као нико: „Надам се да неће превише јести и пити!“ (видео)

Хот спорт 25.10.2022
Све је ближе почетак Светског првенства у фудбалу, али иако је то највећа смотра најважније споредне ствари на свету, ипак неће бити свих најбољих фудбалера планете. Тако је изостанак Ерлинга Халанда упадљив, али иако неће… »
Модрић престаје да игра: „Ово је моје последње такмичење!“

Модрић престаје да игра: „Ово је моје последње такмичење!“

Хот спорт 25.10.2022
Лука Модрић је, па може се рећи, један од најбољих везних фудбалера свих времена, а поред бројних трофеја са Реал Мадридом, успео је да освоји сребро и са Хрватском на Мундијалу у Русији 2018. године. Ипак, како је Хрват… »
Хрватска тугује: Лука Модрић рекао "збогом" репрезентацији

Хрватска тугује: Лука Модрић рекао "збогом" репрезентацији

Вечерње новости 25.10.2022
Хрватски фудбалер Лука Модрић потврдио је да ће репрезентативну каријеру завршити после Светског првенства у Катару, пренела је ФИФА. ФОТО: Тањуг/АП После пуних 16 година у дресу Хрватске, Лука Модрић ставиће тачку на тај део… »
Модрићев последњи плес у Катару?

Модрићев последњи плес у Катару?

Спортске.нет 25.10.2022
Капитен Хрватске Лука Модрић најавио је како ће му Светско првенство у Катару бити последње велико такмичење у дресу "ватрених", објавио је ФИФА канал, а преноси ЕСПН. "Свестан сам да сам у одређеним годинама и да ће ово… »
Модрић најавио крај каријере - неће јурити трофеј са Хрватском: Крај блиставе каријере за два месеца!

Модрић најавио крај каријере - неће јурити трофеј са Хрватском: Крај блиставе каријере за два месеца!

Мондо 25.10.2022
Лука Модрић одиграће још само предстојећи Мундијал, након чега га више нећемо гледати у дресу Хрватске на великим такмичењима. Лука Модрић одиграће још само предстојећи Мундијал, након чега га више нећемо гледати у дресу… »
Шок за Хрвате Због Модрића више ништа неће бити исто, дошао је крај

Шок за Хрвате Због Модрића више ништа неће бити исто, дошао је крај

Ало 25.10.2022
Лука Модрић је решио, још Катар и нема више... Капитен Хрватске решио је да се повуче из националне селекције. - Свестан сам да сам у годинама и да је предстојеће првенство света моје последње велико такмичење - истакао је… »

Вести дана »