Повезане вести
Какве муке има Пеп, као нико: „Надам се да неће превише јести и пити!“ (видео)
Хот спорт 25.10.2022
Све је ближе почетак Светског првенства у фудбалу, али иако је то највећа смотра најважније споредне ствари на свету, ипак неће бити свих најбољих фудбалера планете. Тако је изостанак Ерлинга Халанда упадљив, али иако неће… »
Модрић престаје да игра: „Ово је моје последње такмичење!“
Хот спорт 25.10.2022
Лука Модрић је, па може се рећи, један од најбољих везних фудбалера свих времена, а поред бројних трофеја са Реал Мадридом, успео је да освоји сребро и са Хрватском на Мундијалу у Русији 2018. године. Ипак, како је Хрват… »
Хрватска тугује: Лука Модрић рекао "збогом" репрезентацији
Вечерње новости 25.10.2022
Хрватски фудбалер Лука Модрић потврдио је да ће репрезентативну каријеру завршити после Светског првенства у Катару, пренела је ФИФА. ФОТО: Тањуг/АП После пуних 16 година у дресу Хрватске, Лука Модрић ставиће тачку на тај део… »
Модрићев последњи плес у Катару?
Спортске.нет 25.10.2022
Капитен Хрватске Лука Модрић најавио је како ће му Светско првенство у Катару бити последње велико такмичење у дресу "ватрених", објавио је ФИФА канал, а преноси ЕСПН. "Свестан сам да сам у одређеним годинама и да ће ово… »
Модрић најавио крај каријере - неће јурити трофеј са Хрватском: Крај блиставе каријере за два месеца!
Мондо 25.10.2022
Лука Модрић одиграће још само предстојећи Мундијал, након чега га више нећемо гледати у дресу Хрватске на великим такмичењима. Лука Модрић одиграће још само предстојећи Мундијал, након чега га више нећемо гледати у дресу… »
Шок за Хрвате Због Модрића више ништа неће бити исто, дошао је крај
Ало 25.10.2022
Лука Модрић је решио, још Катар и нема више... Капитен Хрватске решио је да се повуче из националне селекције. - Свестан сам да сам у годинама и да је предстојеће првенство света моје последње велико такмичење - истакао је… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 34 минутајош 14 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 34 минутајош 14 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 49 минутајош 16 повезаних
Трампов мир је пукао! Само шест недеља после споразума - Тајланд јутрос напао Камбоџу!
Блиц пре 44 минутајош 9 повезаних