Повезане вести

"Хтели смо да имамо с*КС за паре" - Миљана и Зола шокирали, признали шта су планирали да ураде! Чолић завршио у сузама!

"Хтели смо да имамо с*КС за паре" - Миљана и Зола шокирали, признали шта су планирали да ураде! Чолић завршио у сузама!

Мондо 25.10.2022
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола су разговарали о њиховој прошлости у изолацији, а затим открили и шта су једном хтели да ураде. Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола су разговарали о њиховој прошлости у изолацији, а затим открили и… »
"Знао сам Да ћеш Да преживиш, молио сам се богу за тебе!" Зола све признао Миљани, открила му кроз шта је прошла након…

"Знао сам Да ћеш Да преживиш, молио сам се богу за тебе!" Зола све признао Миљани, открила му кроз шта је прошла након…

Курир 25.10.2022
Миљана Кулић склопила је примирје са бившим ријалити дечком, Лазаром Чолићем Золом, па су разговарали о томе како су се осећали док се задругарка борила за живот након операције желуца која је пошла по злу. Кулићева је открила… »
Имала је лош предосећај после смањења желуца у Турској: Миљана Кулић бившем дечку открила непознате детаље борбе за живот…

Имала је лош предосећај после смањења желуца у Турској: Миљана Кулић бившем дечку открила непознате детаље борбе за живот…

Курир 25.10.2022
Миљана Кулић и њен бивши дечко Лазар Чолић Зола су разговарали о њеним тешким мометима постоперативног лечења и компликацијама након хируршког захвата смањивање желуца. Зола је признао својој бившој девојци Миљани Кулић… »
План је да заједно раскринкају и излуде ивана маринковића! Марија Кулић улази у Задругу - договорени посебни услови!

План је да заједно раскринкају и излуде ивана маринковића! Марија Кулић улази у Задругу - договорени посебни услови!

Мондо 25.10.2022
Марија Кулић ће се ускоро придружити ћерки Миљани у Задрузи, а у ријалити не улази сама, већ са унуком и са потенцијалним зетом, а пре тога је открила неке детаље уговора. Марија Кулић ће се ускоро придружити ћерки Миљани у… »
Марија Кулић има јасан задатак у ријалитију: Осветићу се свима који Миљану малтретирају! Открила који је прави мотив уласка

Марија Кулић има јасан задатак у ријалитију: Осветићу се свима који Миљану малтретирају! Открила који је прави мотив уласка

Курир 25.10.2022
Миљана Кулић је имала операцију желуца, а након ње здравствену драму која је трајала месецима. Опоравила се и ушла Задругу 6, где су је дочекала чак три бивша партнера: Иван Маринковић, Лазар Чолић Зола и Данијел Вишић с којим… »

Вести дана »