Повезане вести

Ускоро повратак: Један од најбољих светских тренера се враћа на клупу – открио и када!

Ускоро повратак: Један од најбољих светских тренера се враћа на клупу – открио и када!

Хот спорт 25.10.2022
Где би могао? Легендарни француски фудбалер, али и један од најбољих светских тренера, Зинедин Зидан, врло брзо ће се вратити тренерском послу. Према сопственом признању, близу је повратку на посао. – Враћам се ускоро… »
Зизу се враћа!

Зизу се враћа!

Спортске.нет 25.10.2022
Зинедин Зидан је без тренерског ангажмана од јуна 2021. године. Француз је водио Реал Мадрид у два мандата, са Мадриђанима је освојио три Лиге шампиона, две Примере, два УЕФА Суперкупа и мноштво других признања. За француске… »
Зидан: Близу сам повратка тренерском послу

Н1 Инфо 25.10.2022
Легендарни француски фудбалер и бивши тренер Реала из Мадрида Зинедин Зидан изјавио је за Радио Монте Карло да је врло близу повратка тренерском послу. „Недостаје ли ми тренерско одело? Не, али нисам далеко од тога. Још мало… »

Спорт клуб 25.10.2022
Легендарни француски фудбалер и бивши тренер Реала из Мадрида Зинедин Зидан изјавио је за Радио Монте Карло да је врло близу повратка тренерском послу. „Недостаје ли ми тренерско одело? Не, али нисам далеко од тога. Још мало… »
„Ускоро се враћам“: Зидан покренуо нагађања

„Ускоро се враћам“: Зидан покренуо нагађања

Данас 25.10.2022
Трофејни тренер с пар реченица узбуркао фудбалско тржиште. „Када ћете ме поново видети на клупи? Ускоро. Нисам далеко од повратка у тренерски посао“, било је све што је рекао Зинедин Зидан, одговарајући на новинарско питање… »
Зидан предао Златну лопту Бенземи, па најавио да се враћа: Преузеће један од најјачих тимова света, све је спремно!

Зидан предао Златну лопту Бенземи, па најавио да се враћа: Преузеће један од најјачих тимова света, све је спремно!

Мондо 25.10.2022
Зинедин Зидан би ускоро могао да седне на клупу и да поново тренира Бензему! Зинедин Зидан би ускоро могао да седне на клупу и да поново тренира Бензему! Зинедин Зидан се враћа! Легендарни Француз који је недавно предао Златну… »

Вести дана »