Povezane vesti
Uskoro povratak: Jedan od najboljih svetskih trenera se vraća na klupu – otkrio i kada!
Hot sport 25.10.2022
Gde bi mogao? Legendarni francuski fudbaler, ali i jedan od najboljih svetskih trenera, Zinedin Zidan, vrlo brzo će se vratiti trenerskom poslu. Prema sopstvenom priznanju, blizu je povratku na posao. – Vraćam se uskoro. Sačekajte još malo. Nisam… »
Zizu se vraća!
Sportske.net 25.10.2022
Zinedin Zidan je bez trenerskog angažmana od juna 2021. godine. Francuz je vodio Real Madrid u dva mandata, sa Madriđanima je osvojio tri Lige šampiona, dve Primere, dva UEFA Superkupa i mnoštvo drugih priznanja. Za francuske medije je najavio svoj… »
Zidan: Blizu sam povratka trenerskom poslu
N1 Info 25.10.2022
Legendarni francuski fudbaler i bivši trener Reala iz Madrida Zinedin Zidan izjavio je za Radio Monte Karlo da je vrlo blizu povratka trenerskom poslu. „Nedostaje li mi trenersko odelo? Ne, ali nisam daleko od toga. Još malo čekamo. Uskoro, blizu sam… »
Zidan: Blizu sam povratka trenerskom poslu
Sport klub 25.10.2022
Legendarni francuski fudbaler i bivši trener Reala iz Madrida Zinedin Zidan izjavio je za Radio Monte Karlo da je vrlo blizu povratka trenerskom poslu. „Nedostaje li mi trenersko odelo? Ne, ali nisam daleko od toga. Još malo čekamo. Uskoro, blizu sam… »
„Uskoro se vraćam“: Zidan pokrenuo nagađanja
Danas 25.10.2022
Trofejni trener s par rečenica uzburkao fudbalsko tržište. „Kada ćete me ponovo videti na klupi? Uskoro. Nisam daleko od povratka u trenerski posao“, bilo je sve što je rekao Zinedin Zidan, odgovarajući na novinarsko pitanje prilikom… »
Zidan predao Zlatnu loptu Benzemi, pa najavio da se vraća: Preuzeće jedan od najjačih timova sveta, sve je spremno!
Mondo 25.10.2022
Zinedin Zidan bi uskoro mogao da sedne na klupu i da ponovo trenira Benzemu! Zinedin Zidan bi uskoro mogao da sedne na klupu i da ponovo trenira Benzemu! Zinedin Zidan se vraća! Legendarni Francuz koji je nedavno predao Zlatnu loptuKarimu Benzemi, prvom… »
Vesti dana »
Oglasila se Kancelarija za KiM: Privođenje Milanovića služi Kurtiju da unese strah među Srbe
Blic pre 1 satjoš 175 povezanih
Raskrinkavanje Vučevićevih reči o Jovinoj gimnaziji: Kod koga je premijerov sin imao čas?
Radio 021 pre 5 satijoš 26 povezanih
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine - apel vozačima na opreznu vožnju
RTS pre 22 minutajoš 25 povezanih