Повезане вести

Болне речи мајке страдалог четворогодишњака Едина: „Нема ништа страшније него када живот постане непрестана бол“

Болне речи мајке страдалог четворогодишњака Едина: „Нема ништа страшније него када живот постане непрестана бол“

Нова 25.10.2022
"Са Едином сам умрла и ја иако сам наставила да живим.. Нема ништа страшније него кад умреш а жив си, све лепо се угаси а живот постане непрестана бол. Тако сам се осећала све до овог 24. септембра када ми је Бог послао утеху… »
"Нема ништа страшније него кад умреш, а жив си": Потресне речи мајке Едина (4) који је настрадао у несрећи код Ниша: "Судила…

"Нема ништа страшније него кад умреш, а жив си": Потресне речи мајке Едина (4) који је настрадао у несрећи код Ниша: "Судила…

Блиц 25.10.2022
- Са Едином сам умрла и ја иако сам наставила да живим…Нема ништа страшније него кад умреш а жив си, све лепо се угаси а живот постане непрестана бол. Тако сам се осећала све до овог 24. септембра када ми је Бог послао утеху… »
"Нема ништа страшније кад умреш, а жив си": Потресне речи мајке настрадалог Едина (4) из Ниша

"Нема ништа страшније кад умреш, а жив си": Потресне речи мајке настрадалог Едина (4) из Ниша

Телеграф 25.10.2022
Дете које је било на бициклици комбијем је прегазио Славољуб Јоцић (49) против којег је подигнут оптужни предлог са захтевом да му се изрекне казна затвора од најмање шест година. - Са Едином сам умрла и ја иако сам наставила… »

Вести дана »