Povezane vesti

Bolne reči majke stradalog četvorogodišnjaka Edina: „Nema ništa strašnije nego kada život postane neprestana bol“

Bolne reči majke stradalog četvorogodišnjaka Edina: „Nema ništa strašnije nego kada život postane neprestana bol“

Nova 25.10.2022
"Sa Edinom sam umrla i ja iako sam nastavila da živim.. Nema ništa strašnije nego kad umreš a živ si, sve lepo se ugasi a život postane neprestana bol. Tako sam se osećala sve do ovog 24. septembra kada mi je Bog poslao utehu, rodila sam Eldinu"… »
"Nema ništa strašnije nego kad umreš, a živ si": Potresne reči majke Edina (4) koji je nastradao u nesreći kod Niša…

"Nema ništa strašnije nego kad umreš, a živ si": Potresne reči majke Edina (4) koji je nastradao u nesreći kod Niša…

Blic 25.10.2022
- Sa Edinom sam umrla i ja iako sam nastavila da živim…Nema ništa strašnije nego kad umreš a živ si, sve lepo se ugasi a život postane neprestana bol. Tako sam se osećala sve do ovog 24. septembra kada mi je Bog poslao utehu, rodila sam Eldinu… »
"Nema ništa strašnije kad umreš, a živ si": Potresne reči majke nastradalog Edina (4) iz Niša

"Nema ništa strašnije kad umreš, a živ si": Potresne reči majke nastradalog Edina (4) iz Niša

Telegraf 25.10.2022
Dete koje je bilo na biciklici kombijem je pregazio Slavoljub Jocić (49) protiv kojeg je podignut optužni predlog sa zahtevom da mu se izrekne kazna zatvora od najmanje šest godina. - Sa Edinom sam umrla i ja iako sam nastavila da živim…Nema ništa… »

Vesti dana »