Повезане вести

"Једини мушкарац који ми се свиђа": Фатална политичарка о вези са Стефаном Карићем, овако коментарише његово ријалити учешће…

"Једини мушкарац који ми се свиђа": Фатална политичарка о вези са Стефаном Карићем, овако коментарише његово ријалити учешће…

Блиц 25.10.2022
У домаћим медијима осванула је вест да је ријалити учесник Стефан Карић упловио у романсу са политичарком из Ниша Аном Гроздановић, која се сада тим поводом огласила. Тврдње да су Ана и Карић у вези додатно су поткрепили фанови… »
"Он је једини који ми се допада, чак и не псује преда мном!" Политичарка искрено о односу са Стефаном Карићем, признала…

"Он је једини који ми се допада, чак и не псује преда мном!" Политичарка искрено о односу са Стефаном Карићем, признала…

Курир 25.10.2022
Фанови бившег задругара Стефана Карића спекулишу да је у вези са политичарком Аном Гроздановић. Након што је испливала фотографија њихових коментара испод једне Стефанове објаве, огласила се Ана. - Стефан и ја се дружимо… »
(Фото) Стефан Карић смувао политичарку: Испливала преписка са фаталном плавушом: Пљуштали пољупци

(Фото) Стефан Карић смувао политичарку: Испливала преписка са фаталном плавушом: Пљуштали пољупци

Блиц 25.10.2022
Политичарка Ана Гроздановић и бивши здругар Стефан Карић наводно су у емотивној вези. Фанови ријалити учесника Стефана Карића на друштвеним мрежама данима деле преписке и заједничке снимке политичарке и бившег ријалити учесника… »

Вести дана »