Povezane vesti
"Jedini muškarac koji mi se sviđa": Fatalna političarka o vezi sa Stefanom Karićem, ovako komentariše njegovo rijaliti učešće…
Blic 25.10.2022
U domaćim medijima osvanula je vest da je rijaliti učesnik Stefan Karić uplovio u romansu sa političarkom iz Niša Anom Grozdanović, koja se sada tim povodom oglasila. Tvrdnje da su Ana i Karić u vezi dodatno su potkrepili fanovi rijaliti učesnika na… »
"On je jedini koji mi se dopada, čak i ne psuje preda mnom!" Političarka iskreno o odnosu sa Stefanom Karićem, priznala…
Kurir 25.10.2022
Fanovi bivšeg zadrugara Stefana Karića spekulišu da je u vezi sa političarkom Anom Grozdanović. Nakon što je isplivala fotografija njihovih komentara ispod jedne Stefanove objave, oglasila se Ana. - Stefan i ja se družimo, izlazimo. On je jedan izuzetno… »
(Foto) Stefan Karić smuvao političarku: Isplivala prepiska sa fatalnom plavušom: Pljuštali poljupci
Blic 25.10.2022
Političarka Ana Grozdanović i bivši zdrugar Stefan Karić navodno su u emotivnoj vezi. Fanovi rijaliti učesnika Stefana Karića na društvenim mrežama danima dele prepiske i zajedničke snimke političarke i bivšeg rijaliti učesnika. Sve je krenulo od… »
Vesti dana »
Crveni alarm za celu planetu: Nafta prešla 100 dolara po barelu, analitičari upozoravaju na drastično poskupljenje goriva zbog nove eskalacije sukoba
Kurir pre 39 minutajoš 26 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Sputnik pre 1 satjoš 22 povezane
Zapalio se automobil na auto-putu Miloš Veliki: Buktinja kod Lajkovca, ekipe odmah izašle na teren
RINA pre 54 minutajoš 17 povezanih
Danas sednica Skupštine Grada Beograda o projektima javno-privatnog partnerstva
B92 pre 2 satajoš 14 povezanih