Povezane vesti
Aleksandar Šapić: Dok sam ja na političkoj sceni, Dragan Đilas „neće biti ništa“
Danas 25.10.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da dok god je on na političkoj sceni u Srbiji, predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas „neće biti ništa“. „Neka (Đials) pojača svoje ‘teško oružje’ koje je sada uperio prema meni. Ako… »
Šapić: Đilas politički neće biti ništa
Insajder 25.10.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da dok god je on na političkoj sceni u Srbiji, predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas "neće biti ništa". „Neka (Đilas) pojača svoje 'teško oružje' koje je sada uperio prema meni. Ako… »
Vesti dana »
Godišnja inflacija u Hrvatskoj za april potvrđena na 5,8 odsto, prevoz poskupeo 13,1 odsto
Euronews pre 14 minutajoš 31 povezana
Đedović: Do kraja dana predložićemo konačan stav o NIS-u; MOL: Pregovori na tri nivoa
RTV pre 19 minutajoš 39 povezanih
"Da li druge državnike dovodite ovde?" – "Bio je Putin tu" – "Sviđa mi se to" Si nije ukazao čast Trampu samo u carskom vrtu: Nijedan kineski avion nad Tajvanom
Kurir pre 29 minutajoš 35 povezanih
Vremenska prognoza Srbije za 15. do 17. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne, nestabilno i hladnije vikendom
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 28 povezanih
UŽIVO Iran: Želimo nastavak pregovora samo ako SAD budu ozbiljne; Ne odričemo se Ormuskog moreuza
Sputnik pre 29 minutajoš 24 povezane