Povezane vesti
Strastven poljubac Noleta i supruge: Novak i Jelena Đoković nisu skrivali ljubav na Sajmu knjiga (foto)
Večernje novosti 25.10.2022
NOVAK Đoković je došao na beogradski Sajam knjiga 2022 sa suprugom Jelenom, a nju je u jednom trenutku strasno poljubio. FOTO: Milena Anđela Podsetimo, Novak Đoković je na Sajmu knjiga potpisao knjigu koju je o njemu napisao dopisnik "Večernjih novosti"… »
Nole se pojavio na sajmu knjiga i pričao o australijan openu: „Trenutno to nije mojim rukama, ali nadam se da ću dobiti…
Hot sport 25.10.2022
Najavio učešće na dva turnira. Novak Đoković imao je odličnih nekoliko nedelja nakon što je u nizu osvojio turnire u Tel Avivu i Astani. Novak Djokovic, Stefanos, TsitsipasAstana Open, Kazakstan 9.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT Posebno je… »
Đoković progovorio o Australijan openu i potvrdio učešće na 2 turnira! Novak otkrio plan, pa pričao o knjigama!
Mondo 25.10.2022
Novak Đoković je na "Sajmu knjiga" pričao o učešću na prvom grend slemu naredne sezon. Novak Đoković je na "Sajmu knjiga" pričao o učešću na prvom grend slemu naredne sezon. Novak Đoković hoće da igra na Australijan openu 2023. godine. Potvrdio je to u… »
Đoković: Nadam se da ću igrati u Australiji
Dnevnik 25.10.2022
BEOGRAD: Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da se nada da će igrati dogodine na Australijan openu i potvrdio da će do kraja sezone nastupiti na mastersu u Parizu i na završnom mastersu u Torinu. "Trenutno to nije mojim rukama, ali… »
Novak Đoković na štandu "novosti": Na Sajmu knjiga, najbolji teniser sveta s posebnim razlogom došao na štand naše kompanije…
Večernje novosti 25.10.2022
NOVAK Đoković je došao na beogradski Sajam knjiga 2022, a tom prilikom se posebno zadržao na štandu "Novosti". FOTO: Milena Anđela I to iz važnog razloga. Novak Đoković je tom prilikom potpisao knjigu koju je o njemu napisao dopisnik "Večernjih novosti"… »
Đoković: Australija je uticala na moju psihu; sada gledam kako se ko ponašao prema meni
Danas 25.10.2022
Novak Đoković se trenutno priprema za masters u Parizu i Završni masters, koji će potom uslediti u Torinu. Nameren je da trijumfalno završi sezonu i onda pokuša psihički da se spremi za novu etapu pokušaja da se takmiči na Australijan openu. Najbolji… »
Vesti dana »
uživo Ajatolah je mrtav, stigle pretnje odmazdom: Nastavljeni udari na Teheran, novi napadi Irana na Bliskom istoku
NIN pre 20 minutajoš 54 povezane
Teheran pokrenuo nove napade nakon smrti Hamneija, na meti Emirati, poginula tri američka vojnika
Nova pre 20 minutajoš 97 povezanih
Otkazani današnji letovi iz Beograda za Dubai, za Dohu se čeka novo vreme
Insajder pre 3 satajoš 31 povezana