Повезане вести

Шок признање Миљане и Золе

Шок признање Миљане и Золе

Вести онлине 25.10.2022
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола ушли су исто вече у ријалити програм “Задруга”, а сада су решили да поразговарају о заједничкој прошлости. Наиме, они су се присетили периода када је Миљанин дечко Ненад Мацановић Бебица био са… »
"Гади ми се ова лудача што понижава бебицу" Гледатељка ријалитија никад бруталније осула по Миљани и Золи, Марија Кулић…

"Гади ми се ова лудача што понижава бебицу" Гледатељка ријалитија никад бруталније осула по Миљани и Золи, Марија Кулић…

Курир 25.10.2022
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола изгладили су односе и притом постали поново присни. Многи сумњају да ће се између Миљане и Золе поново родити љубавни однос. Ситуацију помно прати и Миљани мајка Марија, која се сложила са… »
"Љут сам на Золу! Пореметио га скрндељ" Чолић пролио сузе због Миљане, а Филип Цар бесан! Проговорио и о Марији Кулић и дугу…

"Љут сам на Золу! Пореметио га скрндељ" Чолић пролио сузе због Миљане, а Филип Цар бесан! Проговорио и о Марији Кулић и дугу…

Курир 25.10.2022
Лазара Чолића Золу стигло је кајање због свих проблема које је имао са Миљаном Кулић, због чега је рано јутрос плакао, а тим поводом огласио се његов пријатељ, бивши учесник "Задруге" Филип Цар. Он је у разговору признао да… »
"Плаче као дејан, да би победио": Марија Кулић кипти од беса због Миљане и Золе: "Лажовчина"

"Плаче као дејан, да би победио": Марија Кулић кипти од беса због Миљане и Золе: "Лажовчина"

Блиц 25.10.2022
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола су имали буран однос који је кулминирао њиховим уласком у шесту сезону "Задруге", али су се односи између некадашњег љубавног пара, након што су одабрани за потрчке, знатно поправили. Главна… »

Вести дана »