Povezane vesti
Jovana Jeremić čestitala samoj sebi rođendan
Vesti online 25.10.2022
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se na svom Instagram profilu povodom svog 32. rođendana. Naime, Jovana je na storiju podelila brojne čestitke, a potom je objavila i jednu koju je uputila samoj sebi. – Moja čestitka meni za rođendan –… »
Jovani Jeremić na adresu stigli preskupi rođendanski pokloni: Zbog jednog je zaplakala od sreće
Svet & Skandal 25.10.2022
Rođendanski pokloni Jovane Jeremić oduševili su voditeljku Voditeljka Jovana Jeremić danas je napunila trideset i dve godine, a povodom svog rođendana samoj sebi je uputila rođendansku čestitku: Instagram – Moja čestitka meni za rođendan –… »
Vesti dana »
VJT: Sumnja se da je uzrok požara u objektu za stara lica u Vojki ljudski faktor; Ministarstvo: U pitanju nelegalni objekat
Insajder pre 1 satjoš 45 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
Velika gužva na Preševu, auta čekaju sat vremena da uđu u Srbiju: Amss objavio stanje na granicama, evo kakva je situacija na drugim prelazima
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Ovako će izgledati prvi dani trampovog mandata: Planira da ih počne burno, ali jedan potez mu se može obiti o glavu - Pet glavnih prioriteta
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih
Savo Milošević: ''Nemam šta da zamerim igračima! Zubairu? I najbolji greše...''
Sportske.net pre 1 satjoš 18 povezanih