Povezane vesti
Zgazila bih ga da sam bila tamo! Marija van sebe zbog Ivana i njegove devojke - Ko si ti, majmunko jedna leskovačka?!
Mondo 25.10.2022
Marija Kulić do ulaska u Zadrugu prati šta se dešava između njene ćerke Miljane i Ivana Marinkovića, a nova situacija ju je razbesnela. Marija Kulić do ulaska u Zadrugu prati šta se dešava između njene ćerke Miljane i Ivana Marinkovića, a nova situacija… »
"Živa sam se pojela, zgazila bih ga samo da me puste na pola sata" Marija Kulić hoće da se suoči s Marinkovićem: Neće prići…
Kurir 25.10.2022
Marija Kulić, majka učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, pomno je pratila "Pretres nedelje" tokom kojeg je njena ćerka vodila ljutu raspravu oko sina Željka sa njegovim biološkim ocem Ivanom Marinkovićem, koji sa detetom od rođenja nema nikakav kontakt… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje, fantomke i policijski kordon: Opozicija ne učestvuje u radu Skupštine Zaječara dok se ne ukloni privatno obezbeđenje (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 4 satijoš 8 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 50 minutajoš 23 povezane

Pakistan poriče tvrdnju Zelenskog da njihovi borci pomažu Rusiji
Vesti online pre 3 satajoš 21 povezana