Повезане вести

Класа је вечна: Вавринка победио трећег на свету!

Класа је вечна: Вавринка победио трећег на свету!

Спорт клуб 25.10.2022
Троструки гренд слем шампион Стан Вавринка направио је велико изненађење у мечу првог кола АТП турнира у Базелу – 37-годишњи Швајцарац, тренутно 194. играч света, победио је Норвежанина Каспера Руда са 2-0. АТП турнир у Базелу… »
Рус пропустио прилику каријере!

Рус пропустио прилику каријере!

Вести онлине 25.10.2022
Роман Сафијулин, руски тенисер, пропустио је прилику да забележи велику победу над Ендијем Маријем на турниру у Базелу, први сет је решио у своју корист, али је наредна два изгубио и доживео је пораз. Сафијулин је до главног… »
Сјајан преокрет Марија, да ли ће га сачекати Ђере?

Спорт клуб 25.10.2022
Некадашњи најбољи тенисер света Енди Мари пласирао се у друго коло АТП турнира у Базелу – Шкот је резултатом 2-1 после преокрета победио Руса Романа Сафиулина, квалификанта који је тренутно 93. на АТП листи. АТП турнир у Базелу… »

Н1 Инфо 25.10.2022
Некадашњи најбољи тенисер света Енди Мари пласирао се у друго коло АТП турнира у Базелу – Шкот је резултатом 2-1 после преокрета победио Руса Романа Сафиулина, квалификанта који је тренутно 93. на АТП листи. АТП турнир у Базелу… »
Брејди: Никада у животу нисам одустао, нећу још у пензију

Брејди: Никада у животу нисам одустао, нећу још у пензију

Спорт клуб 25.10.2022
Квотербек Тампа Беја Том Брејди изјавио је да не планира да заврши играчку каријеру током актуелне сезоне, упркос великим проблемима са којима се Баканирси сусрећу. НФЛ пратите ексклузивно на каналима Спорт Клуба, СББ мрежи и ЕОН… »
Скариолов спасилац? Шенгелија се враћа на паркет

Скариолов спасилац? Шенгелија се враћа на паркет

Спорт клуб 25.10.2022
Грузијски крилни центар Торнике Шенгелија биће у саставу Виртуса из Болоње на утакмици петог кола Евролиге, коју ће “Црно В” играти у Мадриду против Реала у четвртак. Евролигу пратите у директним преносима ексклузивно на… »
Алкарас: Грешио сам, подлога у Базелу је спорија него иначе

Алкарас: Грешио сам, подлога у Базелу је спорија него иначе

Спорт клуб 25.10.2022
Први тенисер света Карлос Алкарас сматра да га је велики број грешака скупо коштао у победи над Џеком Дрејпером у другом колу АТП 500 турнира у Базелу. Читаву акцију из Базела пратите у директним преносима ексклузивно на… »
Лесор за СК: Жељко сјајан човек, бољи сам него у Звезди

Лесор за СК: Жељко сјајан човек, бољи сам него у Звезди

Спорт клуб 25.10.2022
Центар Партизана Матијас Лесор после четири кола Евролиге најбољи је офанзивни скакач елитног такмичења и уз Зека Ледеја сигурно најбољи појединац црно-белих на старту сезоне. У разговору за Спорт клуб кошаркаш са Мартиника… »

Вести дана »