Повезане вести

Ана Брнабић: Мислим да је Аца Лукас више урадио за Србију од Тадића

Ана Брнабић: Мислим да је Аца Лукас више урадио за Србију од Тадића

Правда 26.10.2022
Ана Брнабић је, током јучерашњег излагања експозеа у Скупштини Србије, упоредила бившег председника Србије и певача. Она је, приликом обраћања посланицима, рекла је да је за Србију урадио више Аца Лукас него бивши председник… »
ВИДЕО Брнабић: Аца Лукас урадио за Србију више него Борис Тадић

ВИДЕО Брнабић: Аца Лукас урадио за Србију више него Борис Тадић

Радио 021 26.10.2022
Мандатарка нове Владе Ана Брнабић је, током јучерашњег излагања експозеа у Скупштини Србије, упоредила бившег председника Србије и фолк певача Ацу Лукаса. Она је, приликом обраћања посланицима, рекла је да је за Србију урадио… »
Бизарно поређење Ане Брнабић: „Мислим да је Аца Лукас више урадио за Србију од Тадића“

Бизарно поређење Ане Брнабић: „Мислим да је Аца Лукас више урадио за Србију од Тадића“

Нова 26.10.2022
Ана Брнабић је, током јучерашњег излагања експозеа у Скупштини Србије, упоредила бившег председника Србије и певача. Она је, приликом обраћања посланицима, рекла је да је за Србију урадио више Аца Лукас него бивши председник… »

Нова 26.10.2022

Вести дана »