Повезане вести
Ана Брнабић: Мислим да је Аца Лукас више урадио за Србију од Тадића
Правда 26.10.2022
Ана Брнабић је, током јучерашњег излагања експозеа у Скупштини Србије, упоредила бившег председника Србије и певача. Она је, приликом обраћања посланицима, рекла је да је за Србију урадио више Аца Лукас него бивши председник… »
ВИДЕО Брнабић: Аца Лукас урадио за Србију више него Борис Тадић
Радио 021 26.10.2022
Мандатарка нове Владе Ана Брнабић је, током јучерашњег излагања експозеа у Скупштини Србије, упоредила бившег председника Србије и фолк певача Ацу Лукаса. Она је, приликом обраћања посланицима, рекла је да је за Србију урадио… »
Бизарно поређење Ане Брнабић: „Мислим да је Аца Лукас више урадио за Србију од Тадића“
Нова 26.10.2022
Ана Брнабић је, током јучерашњег излагања експозеа у Скупштини Србије, упоредила бившег председника Србије и певача. Она је, приликом обраћања посланицима, рекла је да је за Србију урадио више Аца Лукас него бивши председник… »
Бизарно поређење Ане Брнабић: „Мислим да је Аца Лукас више урадио за Србију од Тадића“
Нова 26.10.2022
Вести дана »
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 1 сатјош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 6 сатијош 29 повезаних
Звезда у слободном паду: Никад лошија јесен за црвено-беле у последњој деценији!
Хот спорт пре 1 сатјош 67 повезаних
Скоро 3.000 домаћинстава у мраку Биланс језивог земљотерса у Јапану! Има и повређених (видео)
Дневник пре 3 сатајош 25 повезаних