Повезане вести
Карић изнео све детаље њихове везе, а САД се огласила и Кија! Коцкарева реаговала на његову причу да јој је завршио стан!
Курир 26.10.2022
Кристина Кија Коцкар огласила се након што је Стефан Карић обелоданио детаље њихове афере из 2017. године, током трајања прве сезоне "Задруге", с посебним освртом на његову опаску да јој је "помогао да купи стан". Стефан је у… »
"Виђали смо се три месеца, док је још била са Слобом у браку": Стефан Карић испричао све детаље односа са Кијом Коцкар…
Блиц 26.10.2022
Бивши задругар Стефан Карић открио је све детаља односа са Кијом Коцкар о којем до сада јавност није знала ништа. Стефан Карић признао је да се пре неколико година виђао са певачицом Кристином Кијом Коцкар. Он је о њиховом… »
Тешио сам је док је гледала слобу како је вара! Карић признао везу са Кијом, огласила се и она! "Испао сам џукела"
Мондо 26.10.2022
Стефан Карић је открио у каквом односу је био с Кијом Коцкар и открио да јој је својевремено помогао да купи стан у Београду. Стефан Карић је открио у каквом односу је био с Кијом Коцкар и открио да јој је својевремено помогао да… »
Искористио сам кију, испао сам џукела! Стефан Карић први пут проговорио о вези са Коцкаревом! И њих је успео да одведе у…
Курир 26.10.2022
Један од највећих ријалити заводника Стефан Карић успео је да у кревет одведе неке од најатрактивнијих дама са јавне сцене. Међу њима је и Кија Коцкар, с којом је био док је она патила за мужем Слобом Радановићем, који ју је… »
Вести дана »
Бела куц́а: У току потпуно уништење иранског режима, Шпанија се сложила да сарађује с америчком војском
Данас пре 19 минутајош 1 повезана
Вереница Марка Ђоковића поделила прву слику бебе. Неодољив призор из њиховог дома у Шпанији разнежио све: "Бесане ноћи"
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
(Видео) Шокантни губици, САД на коленима?! За четири дана рата Иран уништио америчку опрему вредну две милијарде долара и сравнио моћне базе
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Велико славље у породичном дому Саше Поповића: Сузанин син пуца од среће због рођења ћерке: "Осећај је одличан", фолкер дошао први на славље (видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Кокаин у амбасади Србије је „катастрофа за нашу дипломатију“: Да ли ће се ЈТОК укључити у црногорску истрагу?
Данас пре 3 сатајош 1 повезана