Povezane vesti
SAM: Cene energenata, inflacija i nedostatak kadrova najveći izazovi za privredu
N1 Info 26.10.2022
Za članove Srpske asocijacije menadžera (SAM) najveći izazovi u narednom periodu, pored rastuće cene energenata, visoke inflacije i nedostatka stručnih kadrova, biće i pad kupovne moći, a time i recesija i stagflacija, pokazalo je istraživanje SAM-a koje… »
SAM: Cene energenata, inflacija i nedostatak stručnih kadrova najveći izazovi za privredu
Danas 26.10.2022
Za članove Srpske asocijacije menadžera (SAM) najveći izazovi u narednom periodu, pored rastuće cene energenata, visoke inflacije i nedostatka stručnih kadrova, biće i pad kupovne moći, a time i recesija i stagflacija, pokazalo je istraživanje SAM-a koje… »
Najveći izazovi za privrednike energetska kriza i inflacija
Nova ekonomija 26.10.2022
Najveći izazovi za privredu Srbije u narednom periodu, pored rastuće cene energenata, visoke inflacije i nedostatka stručnih kadrova, biće pad kupovne moći, samim tim i recesija i stagflacija, odnosno opšti skok cena uz pad proizvodnje, ocenila je Jelena… »
Rast cene energenata, inflacija i nedostatak radne snage su najveći izazovi srpske privrede
Politika 26.10.2022
Cene energenata, inflacija i nedostatak stručnih kadrova predstavljaće najveće izazove za našu privredu u narednom periodu, ocenili su članovi Srpske asocijacije menadžera. „Članovi SAM ocenili su da u najveće izazove u narednom periodu, pored rastuće… »
SAM: Cene energenata, inflacija i nedostatak stručnih kadrova najveći izazovi za privredu
Biznis.rs 26.10.2022
država može da pomogne u obezbeđivanju jednakosti za sve učesnike na tržištu. Za članove Srpske asocijacije menadžera (SAM) najveći izazovi u narednom periodu, pored rastuće cene energenata, visoke inflacije i nedostatka stručnih kadrova, biće i pad… »
Vesti dana »
Za samo par sati više od 30 ljudi podnelo zahtev za legalizaciju u Loznici, cena od 100 evra, na ovim lokacijama je moguće izvršiti upis
Alo pre 19 minutajoš 35 povezanih
Vučić: Razmotreno više scenarija za zaštitu interesa zemlje, građana i privrede
RTK pre 33 minutajoš 40 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objekata
Moj Novi Sad pre 28 minutajoš 51 povezana
Tajland izvodi zračne napade na Kambodžu nakon sukoba na granici
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 35 povezanih
Još uvek nema dogovora oko ključnog pitanja: Zelenski traži kompromis
Mondo pre 38 minutajoš 43 povezane