Povezane vesti
SAM: Cene energenata, inflacija i nedostatak kadrova najveći izazovi za privredu
N1 Info 26.10.2022
Za članove Srpske asocijacije menadžera (SAM) najveći izazovi u narednom periodu, pored rastuće cene energenata, visoke inflacije i nedostatka stručnih kadrova, biće i pad kupovne moći, a time i recesija i stagflacija, pokazalo je istraživanje SAM-a koje… »
SAM: Cene energenata, inflacija i nedostatak stručnih kadrova najveći izazovi za privredu
Danas 26.10.2022
Za članove Srpske asocijacije menadžera (SAM) najveći izazovi u narednom periodu, pored rastuće cene energenata, visoke inflacije i nedostatka stručnih kadrova, biće i pad kupovne moći, a time i recesija i stagflacija, pokazalo je istraživanje SAM-a koje… »
Najveći izazovi za privrednike energetska kriza i inflacija
Nova ekonomija 26.10.2022
Najveći izazovi za privredu Srbije u narednom periodu, pored rastuće cene energenata, visoke inflacije i nedostatka stručnih kadrova, biće pad kupovne moći, samim tim i recesija i stagflacija, odnosno opšti skok cena uz pad proizvodnje, ocenila je Jelena… »
Rast cene energenata, inflacija i nedostatak radne snage su najveći izazovi srpske privrede
Politika 26.10.2022
Cene energenata, inflacija i nedostatak stručnih kadrova predstavljaće najveće izazove za našu privredu u narednom periodu, ocenili su članovi Srpske asocijacije menadžera. „Članovi SAM ocenili su da u najveće izazove u narednom periodu, pored rastuće… »
SAM: Cene energenata, inflacija i nedostatak stručnih kadrova najveći izazovi za privredu
Biznis.rs 26.10.2022
država može da pomogne u obezbeđivanju jednakosti za sve učesnike na tržištu. Za članove Srpske asocijacije menadžera (SAM) najveći izazovi u narednom periodu, pored rastuće cene energenata, visoke inflacije i nedostatka stručnih kadrova, biće i pad… »
Vesti dana »

Tramp upravo potvrdio Evo kad će se i gde sastati sa Putinom (foto/VIDEO)
Alo pre 1 satjoš 2 povezane

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Putin hoće ovo da bi prekinuo rat: Od Trampa traži samo jedno, predstavio ceo plan: "On mu zapravo poručuje..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana