Povezane vesti
Video sam kroz prozor kako mi dete pada sa visine: Otac mališana iz okoline Malog Crnića opisao dramu! Novi detalji nesreće
Kurir 26.10.2022
Dečak (3) koji je u utorak popodne pao sa terase, sa visine od tri metara, u selu Salakovac kod Malog Crnića, uspešno se oporavlja u požarevačkoj bolnici, saznaje Kurir. Podsetimo, mališan je juče oko 15.30 sati prevezen u bolnicu, nakon što je pao sa… »
"Video sam kako mi dete pada sa terase": Potresne reči oca povređenog dečaka iz Malog Crnića
Telegraf 26.10.2022
Mališan je juče oko 15.30 sati prevezen u bolnicu, nakon što je pao sa neograđenog balkona porodične kuće. Dečak (3) koji je u utorak popodne pao sa terase, sa visine od tri metara, u selu Salakovac kod Malog Crnića, uspešno se oporavlja u požarevačkoj… »
Vesti dana »
Najveći sportista svih vremena – Lionel Mesi: Het-trik Argentinca za status najboljeg strelca u istoriji Mundijala!
Hot sport pre 27 minutajoš 49 povezanih
Austrija preživela Jordan, Arnautović prvim golom na Mundijalima heroj pobede
RTS pre 8 minutajoš 18 povezanih
Treći dan male mature – osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
N1 Info pre 32 minutajoš 12 povezanih
Preokret vremena u Srbiji: nakon pljuskova i grmljavine stižu paklene vrućine, temperature i do 35 stepeni
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih
Posle dva meseca blokade: prvi tankeri sa iranskom naftom prošli kroz Hormuški moreuz
IndeksOnline pre 37 minutajoš 9 povezanih