Povezane vesti
Video sam kroz prozor kako mi dete pada sa visine: Otac mališana iz okoline Malog Crnića opisao dramu! Novi detalji nesreće
Kurir 26.10.2022
Dečak (3) koji je u utorak popodne pao sa terase, sa visine od tri metara, u selu Salakovac kod Malog Crnića, uspešno se oporavlja u požarevačkoj bolnici, saznaje Kurir. Podsetimo, mališan je juče oko 15.30 sati prevezen u bolnicu, nakon što je… »
"Video sam kako mi dete pada sa terase": Potresne reči oca povređenog dečaka iz Malog Crnića
Telegraf 26.10.2022
Mališan je juče oko 15.30 sati prevezen u bolnicu, nakon što je pao sa neograđenog balkona porodične kuće. Dečak (3) koji je u utorak popodne pao sa terase, sa visine od tri metara, u selu Salakovac kod Malog Crnića, uspešno se oporavlja u… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO U Beogradu zauzeti Brankov most i Gazela, u Novom Sadu blokada kod Futoške pijace: U više od 30 gradova građani traže izbore ( FOTO, VIDEO)
Nova pre 22 minutajoš 19 povezanih

Sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu trajao četiri sata, bez konkretnih zaključaka
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih

UŽIVO Protest "Vostani Serbije" u Novom Sadu: Studenti i zborovi traže raspisivanje izbora
Radio 021 pre 57 minutajoš 37 povezanih

Rusko Ministarstvo odbrane se oglasilo o napadima na ruske aerodrome
Pravda pre 7 minutajoš 36 povezanih