Повезане вести
Видео сам кроз прозор како ми дете пада са висине: Отац малишана из околине Малог Црнића описао драму! Нови детаљи несреће
Курир 26.10.2022
Дечак (3) који је у уторак поподне пао са терасе, са висине од три метара, у селу Салаковац код Малог Црнића, успешно се опоравља у пожаревачкој болници, сазнаје Курир. Подсетимо, малишан је јуче око 15.30 сати превезен у… »
"Видео сам како ми дете пада са терасе": Потресне речи оца повређеног дечака из Малог Црнића
Телеграф 26.10.2022
Малишан је јуче око 15.30 сати превезен у болницу, након што је пао са неограђеног балкона породичне куће. Дечак (3) који је у уторак поподне пао са терасе, са висине од три метара, у селу Салаковац код Малог Црнића, успешно се… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 1 сатјош 21 повезана
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 6 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 46 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере онлајн: Ево како приступити подацима
Недељник пре 31 минутајош 16 повезаних