Povezane vesti
Drama na Cvetkovoj pijaci: Žena počela da se porađa u parku
Telegraf 26.10.2022
Ženu (34) prevoze sa Cvetkove pijace za KBC Zvezdaru u porodilište. U parku kod Cvetkove pijace danas se odigrala prava drama kada je ženi, dok je bila u parku, počeo porođaj. Na lice mesta odmah je stigla ekipa Hitne pomoći koja je ženu (34) prevezla sa… »
Drama na zvezdari! Žena počela da se porađa u parku kod Cvetkove pijace
Kurir 26.10.2022
U parku kod Cvetkove pijace danas se odigrala prava drama kada je ženi, dok je bila u parku, počeo porođaj. Na lice mesta odmah je stigla ekipa Hitne pomoći koja je ženu (34) prevezla sa Cvetkove pijace za KBC Zvezdaru u porodilište, piše Telegraf.rs… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Kecmanović preokretom protiv kvalifikanta došao do prve pobede u sezoni
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana