Povezane vesti
"Plastična operacija je trajala 10 sati!": Dragana izgleda kao bomba, a ponovo išla pod nož - pogledajte je sad!
Mondo 26.10.2022
Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga Dragana Mitar, ponovo išla na plastičnu operaciju koja je trajala 10 sati! Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga Dragana Mitar, ponovo išla na plastičnu operaciju koja je trajala 10 sati! Bivša zadrugarka Dragana… »
Dragana Mitar ponovo odradila nos kod plastičara: Ovo mi je bukvalno poslednja operacija! Pokazala lice nakon intervencije…
Kurir 26.10.2022
Bivša zadrugarka Dragana Mitar iznenadila je javnost jer je po ko zna koji put završila kod plastičnog hirurga, kako bi ponovo korigovala nos. Naime, Dragana je sve objavila na društvenoj mreži Instagram, a kako je često bila tema domaćih medija upravo… »
Vesti dana »

Tramp upire prstom u Putina, gledaju se netremice! Objavljena crno-bela fotografija koja mnogo govori, stručnjak za govor tela analizira samit na Aljasci (foto)
Kurir pre 2 minutajoš 49 povezanih

Tramp sa crvenim tepihom dočekao Putina, ovaj pravio face, Ukrajinci pobesneli: Šta se dogodilo juče u svetu?
Telegraf pre 57 minutajoš 11 povezanih

"Ljudi moji, šta me snađe": Ataman došao da špijunira Srbiju, pa mu brzo preselo
Mondo pre 27 minutajoš 10 povezanih

Nakon sastanka na aljasci, putinov čovek kaže da je odlično Da li je ovo dobar znak?
Alo pre 7 satijoš 10 povezanih