Povezane vesti
Vučević: Zakleo sam se da ću časno i požrtvovano voditi Srbiju u bolju budućnost s mesta potpredsednika Vlade i ministra…
Kurir 26.10.2022
S rukom na srcu, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića, zakleo sam se da ću časno i požrtvovano voditi Srbiju u bolju budućnost s mesta potpredsednika Vlade i ministra odbrane, rekao je Miloš Vučević, ministar odbrane i potpredsednik Vlade… »
Izglasana nova Vlada
Sandžak haber 26.10.2022
Politika Vesti Izglasana nova Vlada 26/10/202227 Views Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministri položili su zakletvu u Skupštini Srbije, a time je počeo i zvanicno da im tece mandat. Sednici je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vucic… »
Ministri nove Vlade položili zakletvu
RTK 26.10.2022
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministri položili su zakletvu u Skupštini Srbije, a time je počeo i zvanično da im teče mandat. Na sednici na kojoj su novi članovi Vlade položili zakletvu intonirana je himna „Bože pravde“, a sednici je… »
Ko je sve u Nemanjinoj 11
Sputnik 26.10.2022
Nakon što je položila zakletvu pred poslanicima, sa članovima svog kabineta, Ana Brnabić je započela svoj treći mandatar na čelu Vlade Srbije, koja će imati 25 resora i tri ministra bez portfelja. Ko su ministri koji će zauzeti funkcije u… »
Vesti dana »

"Beže od izbora jer znaju da gube“: Studentkinja ETF poručila sa protesta – "Mi smo ti koji stoje“
Insajder pre 42 minutajoš 20 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 8 satijoš 21 povezana

Izvori: Napad u kojem je pogođeno 40 ruskih bombardera planiran godinu i po dana
Euronews pre 52 minutajoš 42 povezane

Studenkinja blokaderka priznala na N1: Primetili smo manji broj ljudi na protestima u poslednje vreme (video)
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih