Povezane vesti
(Video) "meni su prvom saopštili da mi je otac poginuo": Ognjen Amidžić o najbolnijem trenutku u životu: "i dan danas se ne…
Blic 26.10.2022
Voditelj Ognjen Amidžić gostujući u emsiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić dejanović" koja se emituje sredom u 22h na Blic televiziji, ispričao je detalje vezane za svog oca koji je tragično nastradao dok je izveštavao sa ratišta. Kao što je Slavica Đukić… »
(Video) "upiškio sam se čuvajući štafetu": Ognjen Amidžić o detaljima iz detinjstva: "Prvi put sam imao simpatiju u vrtiću, a…
Blic 26.10.2022
Voditelj Ognjen Amidžić gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete pratiti na Blic televiziji na MTS kanalu 115. U emisji koju možete pratiti sredom od 22 h na programu Blic TV ispričao je i sve o svojoj prvoj simpatiji sa… »
(Video) "sve se to još uvek slaže": Ognjen Amidžić prvi put od razvoda: "Imao sam razne faze, prilagođavam se"
Blic 26.10.2022
Voditelj Ognjen Amidžić pre samo nekoliko meseci okončao je i drugi brak u kom je bio sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom. O razlozima rastanka nisu želeli da pričaju za medije, a sada je Ognjen prvi put progovorio o razvodu i to u emisiji "Na terapiji… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 44 povezane
‘Pod represijom’ – takav je građanski prostor u Srbiji, prema oceni CIVICUS Monitora
Mašina pre 2 satajoš 18 povezanih