Повезане вести
(Видео) "мени су првом саопштили да ми је отац погинуо": Огњен Амиџић о најболнијем тренутку у животу: "и дан данас се не…
Блиц 26.10.2022
Водитељ Огњен Амиџић гостујући у емсији "На терапији са Славицом Ђукић дејановић" која се емитује средом у 22х на Блиц телевизији, испричао је детаље везане за свог оца који је трагично настрадао док је извештавао са ратишта… »
(Видео) "упишкио сам се чувајући штафету": Огњен Амиџић о детаљима из детињства: "Први пут сам имао симпатију у вртићу, а…
Блиц 26.10.2022
Водитељ Огњен Амиџић гост је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" коју можете пратити на Блиц телевизији на МТС каналу 115. У емисји коју можете пратити средом од 22 х на програму Блиц ТВ испричао је и све о… »
(Видео) "све се то још увек слаже": Огњен Амиџић први пут од развода: "Имао сам разне фазе, прилагођавам се"
Блиц 26.10.2022
Водитељ Огњен Амиџић пре само неколико месеци окончао је и други брак у ком је био са манекенком Данијелом Димитровском. О разлозима растанка нису желели да причају за медије, а сада је Огњен први пут проговорио о разводу и… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју у новембру
РТВ пре 1 сатјош 14 повезаних
Могућ још снажнији потрес: Десетине повређених у разорном земљотресу, али Јапан још није безбедан, страхује се и од цунамија
Блиц пре 27 минутајош 16 повезаних
Тепић: Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Недељник пре 2 сатајош 11 повезаних
Балони са шверцованим цигаретама довели до ванредног стања у Литванији: „Предузимамо најстроже мере против белоруског хибридног напада“
Недељник пре 37 минутајош 14 повезаних