Povezane vesti
(Video) "meni su prvom saopštili da mi je otac poginuo": Ognjen Amidžić o najbolnijem trenutku u životu: "i dan danas se ne…
Blic 26.10.2022
Voditelj Ognjen Amidžić gostujući u emsiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić dejanović" koja se emituje sredom u 22h na Blic televiziji, ispričao je detalje vezane za svog oca koji je tragično nastradao dok je izveštavao sa ratišta. Kao što je Slavica Đukić… »
(Video) "upiškio sam se čuvajući štafetu": Ognjen Amidžić o detaljima iz detinjstva: "Prvi put sam imao simpatiju u vrtiću, a…
Blic 26.10.2022
Voditelj Ognjen Amidžić gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete pratiti na Blic televiziji na MTS kanalu 115. U emisji koju možete pratiti sredom od 22 h na programu Blic TV ispričao je i sve o svojoj prvoj simpatiji sa… »
(Video) "sve se to još uvek slaže": Ognjen Amidžić prvi put od razvoda: "Imao sam razne faze, prilagođavam se"
Blic 26.10.2022
Voditelj Ognjen Amidžić pre samo nekoliko meseci okončao je i drugi brak u kom je bio sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom. O razlozima rastanka nisu želeli da pričaju za medije, a sada je Ognjen prvi put progovorio o razvodu i to u emisiji "Na terapiji… »
Vesti dana »
Telekom Srbija prijavio krađu podataka: Počinioci nas kontaktirali da nas ucenjuju
Nova ekonomija pre 2 satajoš 25 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 4 satijoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 12 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 9 satijoš 2 povezane
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 35 minutajoš 23 povezane