Povezane vesti
Vučić čestitao Dodiku izbor za predsednika Republike Srpske: Uvek možete da računate na iskreno prijateljstvo
Telegraf 27.10.2022
Tokom 14 dana ponovo su brojani glasački listići sa 2.239 biračkih mesta u RS sa glasanja 2. oktobra. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsednika Republike Srpske. U čestitki se kaže: -… »
Vučić čestitao Dodiku: Uveren sam da ćete čuvati mir i stabilnost u BiH
N1 Info 27.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsednika Republike Srpske, saopšteno je iz Vučićevog kabineta. “Uveren sam da ćete istrajno i snažne volje raditi na tome da Republici Srpskoj donesete napredak, a… »
Željka Cvijanović čestitala Ani Brnabić ponovni izbor za predsednicu Vlade Srbije
RTV 27.10.2022
BANJALUKA - "Uverena sam da ćete u ovom izazovnom i složenom vremenu, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da vodite odgovornu i mudru politiku, koja će Republici Srbiji obezbediti sveukupni napredak", navela je… »
Dodik čestitao Ani Brnabić ponovni izbor za premijerku Srbije
Danas 26.10.2022
Srpski član Predsedništva BiH u tehničkom mandatu Milorad Dodik čestitao je večeras Ani Brnabić ponovni izbor za premijerku Srbije. „U ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke Ani Brnabić povodom izbora za predsednika… »
Vesti dana »

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 14 minutajoš 32 povezane

Tramp će Putinu dati ove ključne teritorije?! Blumberg: Ovako bi mogao da izgleda sporazum SAD i Rusije, najbolniji udarac za Zelenskog
Večernje novosti pre 5 minutajoš 32 povezane

Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija: Oglasio se Popović posle izricanja presude
Sputnik pre 1 satjoš 34 povezane

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

Otkriveno kako je pucač prišao Marku Ljubiši Kanu! Prišao meti na pola metra, evo zašto nije bio sumnjiv!
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana