Povezane vesti
Vučić čestitao Dodiku izbor za predsednika Republike Srpske: Uvek možete da računate na iskreno prijateljstvo
Telegraf 27.10.2022
Tokom 14 dana ponovo su brojani glasački listići sa 2.239 biračkih mesta u RS sa glasanja 2. oktobra. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsednika Republike Srpske. U čestitki se kaže: -… »
Vučić čestitao Dodiku: Uveren sam da ćete čuvati mir i stabilnost u BiH
N1 Info 27.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsednika Republike Srpske, saopšteno je iz Vučićevog kabineta. “Uveren sam da ćete istrajno i snažne volje raditi na tome da Republici Srpskoj donesete napredak, a… »
Željka Cvijanović čestitala Ani Brnabić ponovni izbor za predsednicu Vlade Srbije
RTV 27.10.2022
BANJALUKA - "Uverena sam da ćete u ovom izazovnom i složenom vremenu, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da vodite odgovornu i mudru politiku, koja će Republici Srbiji obezbediti sveukupni napredak", navela je… »
Dodik čestitao Ani Brnabić ponovni izbor za premijerku Srbije
Danas 26.10.2022
Srpski član Predsedništva BiH u tehničkom mandatu Milorad Dodik čestitao je večeras Ani Brnabić ponovni izbor za premijerku Srbije. „U ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke Ani Brnabić povodom izbora za predsednika… »
Vesti dana »
Upozorenje meteorologa: Ledena kiša i ekstremna hladnoća sutra u istočnoj Srbiji
Glas Zaječara pre 1 satjoš 33 povezane
Struja u prekidu zbog snežnog nevremena: Ekipe Elektrodistribucije Srbije intenzivno saniraju kvarove na području Majdanpeka i Bora
Kurir pre 17 minutajoš 39 povezanih
Suđenje Selakoviću i ostalima u postupku za Generalštab počinje 4. februara
Novi magazin pre 42 minutajoš 27 povezanih
Advokat Lakić: Ćacilend je primer poraza institucija države Srbije
Radio sto plus pre 2 satajoš 18 povezanih
Američki imigracioni agent ubio majku troje dece u Mineapolisu, Bela kuća na udaru
BBC News pre 2 minutajoš 40 povezanih