Povezane vesti
Vučić čestitao Dodiku izbor za predsednika Republike Srpske: Uvek možete da računate na iskreno prijateljstvo
Telegraf 27.10.2022
Tokom 14 dana ponovo su brojani glasački listići sa 2.239 biračkih mesta u RS sa glasanja 2. oktobra. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsednika Republike Srpske. U čestitki se… »
Vučić čestitao Dodiku: Uveren sam da ćete čuvati mir i stabilnost u BiH
N1 Info 27.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsednika Republike Srpske, saopšteno je iz Vučićevog kabineta. “Uveren sam da ćete istrajno i snažne volje raditi na tome da Republici Srpskoj donesete… »
Željka Cvijanović čestitala Ani Brnabić ponovni izbor za predsednicu Vlade Srbije
RTV 27.10.2022
BANJALUKA - "Uverena sam da ćete u ovom izazovnom i složenom vremenu, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da vodite odgovornu i mudru politiku, koja će Republici Srbiji obezbediti sveukupni napredak", navela je… »
Dodik čestitao Ani Brnabić ponovni izbor za premijerku Srbije
Danas 26.10.2022
Srpski član Predsedništva BiH u tehničkom mandatu Milorad Dodik čestitao je večeras Ani Brnabić ponovni izbor za premijerku Srbije. „U ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke Ani Brnabić povodom izbora za… »
Vesti dana »
Otvarano novih 30 kilometara autoputa od Kruševca do Vrnjačke Banje, Vučić: Građani od sutra novom deonicom
NIN pre 41 minutajoš 17 povezanih
Najnovije upozorenje RHMZ! Najviše snega će pasti u ovom delu Srbije, popaljeni meteoalarmi - Evo kakva je vremenska prognoza za naredne dane
Kurir pre 58 minutajoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 6 satijoš 1 povezana
Student Seratlić uoči današnjeg protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Danas pre 3 satajoš 12 povezanih