Povezane vesti

Majka devojčice koju je deda oteo iz doma: Boriću se za ćerku dok sam živa, ne dam da je vrate u Hrvatsku!

Majka devojčice koju je deda oteo iz doma: Boriću se za ćerku dok sam živa, ne dam da je vrate u Hrvatsku!

Kurir 27.10.2022
Ćerka je ovde u Srbiji i konačno je srećna, u Domu za decu u Osijeku je patila. Ne dam je nazad i ne mogu da dozvolim da je odvedu, reči su R. Ć., majke devojčice koju je deda Miroslav Veršegi (65) 19. juna oteo iz doma za decu u Hrvatskoj, o čemu… »
Emotivni momenat u emisiji uživo: Voditeljku Kurir televizije ganula priča deke iz Osijeka pa ga bez razmišljanja zagrlila…

Emotivni momenat u emisiji uživo: Voditeljku Kurir televizije ganula priča deke iz Osijeka pa ga bez razmišljanja zagrlila…

Kurir 27.10.2022
Deka Miroslav Veršegi gostovao je Pulsu Srbije na Kurir televiziji povodom vesti koja je obišla Srbiju da je odveo unuku iz doma za decu u Osijeku. Uprkos brojnim naslovima koji ga opisuju kao otmičara i kriminalca, ovaj čovek ima punu podršku… »
Evo šta kažu advokati o slučaju devojčice koju je deda oteo iz Doma u Hrvatskoj: Otkrivaju da li ima šanse da dete ostane…

Evo šta kažu advokati o slučaju devojčice koju je deda oteo iz Doma u Hrvatskoj: Otkrivaju da li ima šanse da dete ostane…

Kurir 27.10.2022
Nakon priče o dedi Miroslavu Veršegiju, koji je iz Doma za decu u Osijeku odveo svoju osmogodišnju unuku i vratio je za Srbiju, advokati navode da porodica, odnosno majka detata ima velike šanse da povrati starateljstvo i da dete ostane u Srbiji… »
Oglasio se deka koji je uzeo unuku iz doma u Hrvatskoj i doveo je u Srbiju: "Molila je da je ne ostavljam"

Oglasio se deka koji je uzeo unuku iz doma u Hrvatskoj i doveo je u Srbiju: "Molila je da je ne ostavljam"

Telegraf 27.10.2022
Devojčica je molila dedu da je ne ostavlja u domu. Moj sin je zbog posla platio komšinici da ćerku pričuva nekoliko dana. To je neko prijavio i Centar za socijalni rad u Osijeku ju je oduzeo. Imali su nameru da je daju na usvajanje. Morao sam to da… »
Ovo je deda koji je oteo unuku iz doma i odveo je u Srbiju: "Morao sam to da sprečim, plakala je i molila me da je ne…

Ovo je deda koji je oteo unuku iz doma i odveo je u Srbiju: "Morao sam to da sprečim, plakala je i molila me da je ne…

Blic 26.10.2022
Moj sin je zbog posla platio komšinici da ćerku pričuva nekoliko dana. To je neko prijavio i Centar za socijalni rad u Osijeku ju je oduzeo. Imali su nameru da je daju na usvajanje. Morao sam to da sprečim, kaže Miroslav Veršegi. Gledao sam u njeno… »

Vesti dana »