Повезане вести
Мајка девојчице коју је деда отео из дома: Борићу се за ћерку док сам жива, не дам да је врате у Хрватску!
Курир 27.10.2022
Ћерка је овде у Србији и коначно је срећна, у Дому за децу у Осијеку је патила. Не дам је назад и не могу да дозволим да је одведу, речи су Р. Ћ., мајке девојчице коју је деда Мирослав Вершеги (65) 19. јуна отео из дома за децу у… »
Емотивни моменат у емисији уживо: Водитељку Курир телевизије ганула прича деке из Осијека па га без размишљања загрлила…
Курир 27.10.2022
Дека Мирослав Вершеги гостовао је Пулсу Србије на Курир телевизији поводом вести која је обишла Србију да је одвео унуку из дома за децу у Осијеку. Упркос бројним насловима који га описују као отмичара и криминалца, овај човек… »
Ево шта кажу адвокати о случају девојчице коју је деда отео из Дома у Хрватској: Откривају да ли има шансе да дете остане у…
Курир 27.10.2022
Након приче о деди Мирославу Вершегију, који је из Дома за децу у Осијеку одвео своју осмогодишњу унуку и вратио је за Србију, адвокати наводе да породица, односно мајка детата има велике шансе да поврати старатељство и да дете… »
Огласио се дека који је узео унуку из дома у Хрватској и довео је у Србију: "Молила је да је не остављам"
Телеграф 27.10.2022
Девојчица је молила деду да је не оставља у дому. Мој син је због посла платио комшиници да ћерку причува неколико дана. То је неко пријавио и Центар за социјални рад у Осијеку ју је одузео. Имали су намеру да је дају на… »
Ово је деда који је отео унуку из дома и одвео је у Србију: "Морао сам то да спречим, плакала је и молила ме да је не…
Блиц 26.10.2022
Мој син је због посла платио комшиници да ћерку причува неколико дана. То је неко пријавио и Центар за социјални рад у Осијеку ју је одузео. Имали су намеру да је дају на усвајање. Морао сам то да спречим, каже Мирослав Вершеги… »
Вести дана »
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 1 сатјош 17 повезаних
Моћни Дончић и борбени Леброн поклекли пред Сан Антонијом у борби за полуфинале НБА Купа
Еуроневс пре 1 сатјош 19 повезаних
Црвено-бели вечерас гостују у Грацу! Ево где можете да гледате утакмицу Штурм - Црвена звезда!
Курир пре 45 минутајош 18 повезаних