Повезане вести

Насиље у породици и над децом: Како раде Центри за социјални рад? Ко је крив кад деца испаштају?

Насиље у породици и над децом: Како раде Центри за социјални рад? Ко је крив кад деца испаштају?

Мондо 27.10.2022
Ужасавајући снимак појавио се јуче на друштвеним мрежама - мајка је шамарала своју ћерку од три и по године, а затим је гурнула и бацила на под! Ужасавајући снимак појавио се јуче на друштвеним мрежама - мајка је шамарала своју… »
Србија и насиље: Како пријавити злостављање деце

Србија и насиље: Како пријавити злостављање деце

Данас 27.10.2022
Девојчица са снимка на ком се види како је жена шамара док јој држи руке да не би могла да се брани, а затим баца о под, измештена је из породице, а њена мајка је ухапшена, саопштило је Више јавно тужилаштво у Београду. Лекари… »
"Имала је пуно партнера, ја знам за 72": У скандал око снимка у коме мајка бије своју ћеркицу, умешала се и баба, и цео случај…

"Имала је пуно партнера, ја знам за 72": У скандал око снимка у коме мајка бије своју ћеркицу, умешала се и баба, и цео случај…

Блиц 27.10.2022
Лидија Ђилас, мајка Славице Ђилас из Гроцке, која је претукла своју троипогодишњу ћеркицу, а тај видео се проширио друштвеним мрежама и узнемирио грађане Србије, изнела је низ оптужби на рачун своје ћерке. Пре тога, Славица је… »
Ко је Зоран због којег мајка брутално туче ћеркицу: У позадини целог случаја који је узнемирио Србију крије се бизарна освета…

Ко је Зоран због којег мајка брутално туче ћеркицу: У позадини целог случаја који је узнемирио Србију крије се бизарна освета…

Блиц 27.10.2022
Грађане Србије узнемиро је снимак мајке која крвнички удара по глави и психички злоставља своју троипогодишњу ћеркицу, а нарочито су у шоку грађани Гроцке, где ова породица и живи. Док бије девојчицу, која више нема снаге ни да… »
Мајка која је брутално тукла ћерку дошла испред куће: Полиција трага за њом, она дошла пред новинаре и изнела језиву тврдњу…

Мајка која је брутално тукла ћерку дошла испред куће: Полиција трага за њом, она дошла пред новинаре и изнела језиву тврдњу…

Блиц 27.10.2022
Славица Ђилас жена која је брутално претукла своју малолетну ћерку и чији се снимак појавио на друштвеним мрежама, појавила се испред своје куће, иако полиција трага за њом. Наиме, како сазнајемо, она је за медије рекла да није… »
Ово је жена која крвнички туче своју ћеркицу: На друштвеним мрежама је назива "мамином принцезом", а у кући је брутално…

Ово је жена која крвнички туче своју ћеркицу: На друштвеним мрежама је назива "мамином принцезом", а у кући је брутално…

Блиц 27.10.2022
"Милица мамина принцеза, Михајло мамин принц, Мица меда мајкино све" стоји на једном од Фејсбук профила жене која брутално шамара и удара по глави управо "своју принцезу", троипгодишњу ћеркцицу. Све то забележено је на смимку… »
"Претукла нам је ћеркицу, па побегла, а децу су нам одвели": Муж жене са застрашујућег снимка не зна где се она сакрила, за…

"Претукла нам је ћеркицу, па побегла, а децу су нам одвели": Муж жене са застрашујућег снимка не зна где се она сакрила, за…

Блиц 27.10.2022
- Да сам био код куће то се не би ни десило - речи су Првослава Пајића, оца деце и супруга Славице Ђилас, жене снимљене како брутално удара своју малолену ћерку од три и по године. Према његовим речима, Центар за социјални рад… »

Вести дана »