Povezane vesti

Mislim da nije u redu da raskidam preko televizije: Prevarila dečka pred kamerama, pa rekla da će razgovarati

Mislim da nije u redu da raskidam preko televizije: Prevarila dečka pred kamerama, pa rekla da će razgovarati

Mondo 27.10.2022
Miljana Kulić završila u krevetu bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, iako je u vezi. Miljana Kulić završila u krevetu bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, iako je u vezi Nišlijka Miljana Kulić je pre samo nekoliko dana ušla u Zadrugu, a već je… »
Siniša otkrio kako je Marija nakon hirurškog zahvata! Kulićka stigla kući, a ovako Miljanin otac reaguje na pitanje o…

Siniša otkrio kako je Marija nakon hirurškog zahvata! Kulićka stigla kući, a ovako Miljanin otac reaguje na pitanje o…

Kurir 27.10.2022
Majka Miljane Kulić, Marija Kulić, uputila se ka Beogradu kako bi izvršila jednu intervenciju, kako je i sama potvrdila. - Imam operaciju u 15 časova u Beogradu, uočili su mi neku promenu na dojci. Kažu da je benigno... Oni sve što skinu šalju na… »
Mariji Kulić pozlilo, a pre nego što je otišla u bolnicu uplakanom Bebici rekla samo jedno

Mariji Kulić pozlilo, a pre nego što je otišla u bolnicu uplakanom Bebici rekla samo jedno

Svet & Skandal 27.10.2022
Mariji Kulić pozlilo zbog Miljaninog ponašanja Marija Kulić duboko je razočarana ponašanjem svoje ćerke Miljane Kulić, koja se u „Zadruzi“ ponovo zbližila sa nekadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, u čijem je krevetu sinoć završila… »
Marija Kulić mora hitno na operaciju! Stiže u Beograd, evo šta je uzrok: Loše mi je, ne mogu više! Taj gnoj, to što mi se…

Marija Kulić mora hitno na operaciju! Stiže u Beograd, evo šta je uzrok: Loše mi je, ne mogu više! Taj gnoj, to što mi se…

Kurir 27.10.2022
Marija Kulić stiže u Beograd na hitnu operaciju u Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, majka Miljane Kulić operisaće dojku u jednoj beogradskoj klinici. "Jako sam loše. Ne mogu više! Sikiram se zbog cele situacije, jako mi teško pada kada… »
Marija Kulić ide na hitnu operaciju! Dolazi u Beograd - "Uočili su neku promenu! Daj Bože samo da bude dobro"

Marija Kulić ide na hitnu operaciju! Dolazi u Beograd - "Uočili su neku promenu! Daj Bože samo da bude dobro"

Mondo 27.10.2022
Marija Kuluć stiže u Beograd kako bi otišla na operaciju u jednoj beogradskoj klinici. Marija Kuluć stiže u Beograd kako bi otišla na operaciju u jednoj beogradskoj klinici. Majka učesnice Zadruge Miljane Kulić koja je završila u krevetu sa… »

Vesti dana »