Повезане вести

Мислим да није у реду да раскидам преко телевизије: Преварила дечка пред камерама, па рекла да ће разговарати

Мислим да није у реду да раскидам преко телевизије: Преварила дечка пред камерама, па рекла да ће разговарати

Мондо 27.10.2022
Миљана Кулић завршила у кревету бившег дечка Лазара Чолића Золе, иако је у вези. Миљана Кулић завршила у кревету бившег дечка Лазара Чолића Золе, иако је у вези Нишлијка Миљана Кулић је пре само неколико дана ушла у Задругу, а… »
Синиша открио како је Марија након хируршког захвата! Кулићка стигла кући, а овако Миљанин отац реагује на питање о ћерки…

Синиша открио како је Марија након хируршког захвата! Кулићка стигла кући, а овако Миљанин отац реагује на питање о ћерки…

Курир 27.10.2022
Мајка Миљане Кулић, Марија Кулић, упутила се ка Београду како би извршила једну интервенцију, како је и сама потврдила. - Имам операцију у 15 часова у Београду, уочили су ми неку промену на дојци. Кажу да је бенигно... Они све… »
Марији Кулић позлило, а пре него што је отишла у болницу уплаканом Бебици рекла само једно

Марији Кулић позлило, а пре него што је отишла у болницу уплаканом Бебици рекла само једно

Свет & Скандал 27.10.2022
Марији Кулић позлило због Миљаниног понашања Марија Кулић дубоко је разочарана понашањем своје ћерке Миљане Кулић, која се у „Задрузи“ поново зближила са некадашњим дечком Лазаром Чолићем Золом, у чијем је кревету синоћ… »
Марија Кулић иде на хитну операцију! Долази у Београд - "Уочили су неку промену! Дај Боже само да буде добро"

Марија Кулић иде на хитну операцију! Долази у Београд - "Уочили су неку промену! Дај Боже само да буде добро"

Мондо 27.10.2022
Марија Кулућ стиже у Београд како би отишла на операцију у једној београдској клиници. Марија Кулућ стиже у Београд како би отишла на операцију у једној београдској клиници. Мајка учеснице Задруге Миљане Кулић која је завршила у… »
Марија Кулић мора хитно на операцију! Стиже у Београд, ево шта је узрок: Лоше ми је, не могу више! Тај гној, то што ми се…

Марија Кулић мора хитно на операцију! Стиже у Београд, ево шта је узрок: Лоше ми је, не могу више! Тај гној, то што ми се…

Курир 27.10.2022
Марија Кулић стиже у Београд на хитну операцију у Београду. Према незваничним информацијама, мајка Миљане Кулић оперисаће дојку у једној београдској клиници. "Јако сам лоше. Не могу више! Сикирам се због целе ситуације, јако ми… »

Вести дана »