Povezane vesti
Mislim da nije u redu da raskidam preko televizije: Prevarila dečka pred kamerama, pa rekla da će razgovarati
Mondo 27.10.2022
Miljana Kulić završila u krevetu bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, iako je u vezi. Miljana Kulić završila u krevetu bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, iako je u vezi Nišlijka Miljana Kulić je pre samo nekoliko dana ušla u Zadrugu, a već je pokazala slabost… »
Siniša otkrio kako je Marija nakon hirurškog zahvata! Kulićka stigla kući, a ovako Miljanin otac reaguje na pitanje o ćerki…
Kurir 27.10.2022
Majka Miljane Kulić, Marija Kulić, uputila se ka Beogradu kako bi izvršila jednu intervenciju, kako je i sama potvrdila. - Imam operaciju u 15 časova u Beogradu, uočili su mi neku promenu na dojci. Kažu da je benigno... Oni sve što skinu šalju na… »
Mariji Kulić pozlilo, a pre nego što je otišla u bolnicu uplakanom Bebici rekla samo jedno
Svet & Skandal 27.10.2022
Mariji Kulić pozlilo zbog Miljaninog ponašanja Marija Kulić duboko je razočarana ponašanjem svoje ćerke Miljane Kulić, koja se u „Zadruzi“ ponovo zbližila sa nekadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, u čijem je krevetu sinoć završila. Tim povodom Marija… »
Marija Kulić ide na hitnu operaciju! Dolazi u Beograd - "Uočili su neku promenu! Daj Bože samo da bude dobro"
Mondo 27.10.2022
Marija Kuluć stiže u Beograd kako bi otišla na operaciju u jednoj beogradskoj klinici. Marija Kuluć stiže u Beograd kako bi otišla na operaciju u jednoj beogradskoj klinici. Majka učesnice Zadruge Miljane Kulić koja je završila u krevetu sa bivšim dečkom… »
Marija Kulić mora hitno na operaciju! Stiže u Beograd, evo šta je uzrok: Loše mi je, ne mogu više! Taj gnoj, to što mi se…
Kurir 27.10.2022
Marija Kulić stiže u Beograd na hitnu operaciju u Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, majka Miljane Kulić operisaće dojku u jednoj beogradskoj klinici. "Jako sam loše. Ne mogu više! Sikiram se zbog cele situacije, jako mi teško pada kada gledam… »
Vesti dana »
Vozilo uletelo u masu tokom Gej parade u Berlinu: Jedna osoba poginula, 15 povređeno
N1 Info pre 12 minutajoš 11 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 12 minutajoš 11 povezanih
Danas je letnji Aranđelovdan – Arhangelu Gavrilu se mole nerotkinje i veruje se da donosi lepe vesti svim vernicima Letnji Aranđelovdan
Volim Zrenjanin pre 32 minutajoš 9 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih