Povezane vesti
Moja prva plata – još četiri dana za prijavu mladih na gotovo 27.000 radnih mesta
RTS 27.10.2022
Ostala su još četiri dana da se mladi sa srednjoškolskim i fakultetskim diplomama prijave za program "Moja prva plata". Država je obezbedila sredstva za isplatu zarada za 10.000 mladih koji će na taj način prvi put potpisati ugovor o radu, dok su… »
Martinović: Do ponedeljka otvoren konkurs za Moju prvu platu, do sada se prijavilo 14.000 mladih
Euronews 27.10.2022
Za program Moja prva plata do sada se prijavilo više od 14.000 nezaposlenih mladih ljudi, izjavio je danas Tanjugu direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović i naveo da oni koji se još nisu prijavili, a žele to da urade i ispunjavaju… »
Martinović: Za Moju prvu platu prijavilo se 14.000 mladih
Dnevnik 27.10.2022
BEOGRAD: Za program Moja prva plata do sada se prijavilo više od 14.000 nezaposlenih mladih ljudi, izjavio je Tanjugu direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović i naveo da oni mladi koji se još nisu prijavili, a žele to da urade i… »
Vesti dana »
Arnautović: Prestanak rada NIS doneo bi ozbiljne posledice, ali ne i nestašicu goriva
Euronews pre 35 minutajoš 184 povezane
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 27 povezanih
Milivojević (DS): Umesto da policija postupi po nalogu, omogućila Selakoviću da se ruga tužilaštvu
Beta pre 3 satajoš 62 povezane
Telekom stipendirao studente na Koledžu Evrope, čija je rektorka danas privedena
N1 Info pre 5 satijoš 47 povezanih
Bugarski predsednik: Ostavka vlade neizbežna, protesti pokazuju potrebu za promenom
Radio 021 pre 35 minutajoš 32 povezane