Повезане вести
Тужан призор на гробљу у Вршцу: Изгорео гроб мале Петре коју је отац удавио у кофи воде ФОТО
Нова 27.10.2022
Сузана Будимировић, мајка двоипогодишње Петре коју је отац Марко Будимировић 4. октобра мучки удавио у кофи воде, па се обесио, објавила је да је гроб њене ћерке запаљен. „Хвала свима што су ми јавили. Ишла сам на Петрин гроб… »
Запалио се гроб убијене девојчице из Вршца: Мајка скрхана болом, да ли је ово узрок пожара?!
Курир 27.10.2022
Гроб малене Петре Б. (3), коју је 4. октобра убио отац Марко Б. у свом изнајмљеном стану у Вршцу, па се обесио, изгорео је! О томе да је вечна кућа убијене девојчице изгорела полицију је обавестила девојчицина мајка Сузана, која… »
Изгорео гроб мале Петре из Вршца коју је отац убио, огласила се и мајка: "Нико ме није обавестио"
Телеграф 27.10.2022
Мајка је о свему обавестила људе путем Фејсбука. Гроб недавно убијене девојчице Петре Будимировић (2) изгорео је током ноћи, објавила је њена мајка на Фејсбуку. "Хвала свима што су ми јавили. Ишла сам на Петрин гроб и сав је… »
Језива сцена на гробљу у Вршцу: Запалио се гроб мале Петре коју је отац мучки убио, мајка моли само једно (фото)
Блиц 27.10.2022
Сузана Будимировић, мајка двоипогодишње Петре коју је отац Марко Будимировић 4. октобра мучки удавио у кофи воде, па се обесио, објавила је да је гроб њене ћерке запаљен. Наиме, како наводи, она је синоћ отишла до гробља. -… »
Вести дана »
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 2 сатајош 1 повезана