Повезане вести
Лесковачки СНС прославио славу
Југ пресс 27.10.2022
ЛЕСКОВАЦ Чланови, активисти и симпатизери Српске напредне странке у друштву пријатеља и коалиционих партнера сечењем славског колача обележили су страначка славу свету Петку. Свештеник Владан Ранђеловић наглашава да је света… »
Градски одбор Српске напредне странке у Врању обележио је своју славу, Света Петку
Југ пресс 27.10.2022
ВРАЊЕ Обележавање славе Српске напредне странке почело је у Саборном храму Свете Тројице у Врању светом литургијом и сечењем славског колача. Осим најужег руководства странке на локалу, међу којима је био и лидер врањских… »
СНС у Крагујевцу обележила страначку славу
Глас Шумадије 27.10.2022
Резањем славског колача Градски одбор Српске напредне странке у Крагујевцу обележио је своју славу Свету Петку. “И ове године у духу традиције и православлја у просторијама Српске напредне странке Градског одбора у Крагујевцу… »
СНС Крагујевац: Настављамо са реализацијом капиталних пројеката
РТК 27.10.2022
Градски одбор Српске напредне странке у Крагујевцу обележио је данас своју славу – Свету Петку. У присуству високих функционера странке, бројних чланова и гостију, поручено је да ће се наставити са радовима на побољшању… »
Суботица: Градски одбор Српске напредне странке прославио Свету Петку (фото)
Вечерње новости 27.10.2022
ГРАДСКИ одбор Српске напредне странке Суботица, прославио је страначку крсну славу Свету Петку, а уједно је обележено и 14 година постојања странке. Фото: Промо Православни верници данас славе Свету Петку, а ова светитељка је… »
СНС обележила страначку славу Свету Петку (Фото) Фото Галерија
ОК радио 27.10.2022
Овогодишњи кум славе,Милан Илић, обратио се у порти Цркве речима: "Велика ми је част што сам ја ове године преузео улогу односно домаћин славе и веома сам срећан што ми је прошлогодишња жеља на истом ово месту давали изјаве и… »
Вести дана »

"Увек постоји могућност да поднесем оставку": Вучић: Избори ће бити следеће године, пре законског рока
Блиц пре 32 минутајош 1 повезана

Вучић поново о Ћациленду: У наредним данима ћемо видети да ли је терориста или убица у покушају
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

"Губе У борби против Србије": Вучић: Резолуција ЕП усвојена са мање гласова него пре
Блиц пре 51 минутајош 1 повезана

Јаке полицијске снаге у Барајеву: Двојица мушкараца се посвађала, један отишао кући, па се вратио с пиштољем и запуцао
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

МУП се огласио о заустављању возила које је пратило студенте из Новог Пазара
Данас пре 2 сатајош 1 повезана