Povezane vesti
Leskovački SNS proslavio slavu
Jug press 27.10.2022
LESKOVAC Članovi, aktivisti i simpatizeri Srpske napredne stranke u društvu prijatelja i koalicionih partnera sečenjem slavskog kolača obeležili su stranačka slavu svetu Petku. Sveštenik Vladan Ranđelović naglašava da je sveta Petka je velika zaštitnica… »
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju obeležio je svoju slavu, Sveta Petku
Jug press 27.10.2022
VRANJE Obeležavanje slave Srpske napredne stranke počelo je u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju svetom liturgijom i sečenjem slavskog kolača. Osim najužeg rukovodstva stranke na lokalu, među kojima je bio i lider vranjskih naprednjaka i narodni… »
SNS u Kragujevcu obeležila stranačku slavu
Glas Šumadije 27.10.2022
Rezanjem slavskog kolača Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu obeležio je svoju slavu Svetu Petku. “I ove godine u duhu tradicije i pravoslavlјa u prostorijama Srpske napredne stranke Gradskog odbora u Kragujevcu, obeležena je stranačka… »
SNS Kragujevac: Nastavljamo sa realizacijom kapitalnih projekata
RTK 27.10.2022
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu obeležio je danas svoju slavu – Svetu Petku. U prisustvu visokih funkcionera stranke, brojnih članova i gostiju, poručeno je da će se nastaviti sa radovima na poboljšanju infrastrukture u gradu i… »
Subotica: Gradski odbor Srpske napredne stranke proslavio Svetu Petku (foto)
Večernje novosti 27.10.2022
GRADSKI odbor Srpske napredne stranke Subotica, proslavio je stranačku krsnu slavu Svetu Petku, a ujedno je obeleženo i 14 godina postojanja stranke. Foto: Promo Pravoslavni vernici danas slave Svetu Petku, a ova svetiteljka je ujedno i slava Srpske… »
SNS obeležila stranačku slavu Svetu Petku (Foto) Foto Galerija
OK radio 27.10.2022
Ovogodišnji kum slave,Milan Ilić, obratio se u porti Crkve rečima: "Velika mi je čast što sam ja ove godine preuzeo ulogu odnosno domaćin slave i veoma sam srećan što mi je prošlogodišnja želja na istom ovo mestu davali izjave i preuzimao kumstvo bila da… »
Vesti dana »

Jesen se pretvara u zimu: Kiša i sneg prekrivaju Srbiju
Glas Zapadne Srbije pre 19 minutajoš 21 povezana

Vučić na večeri kod danskog kralja povodom održavanja Samita Evropske političke zajednice
Beta pre 14 minutajoš 13 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 14 minutajoš 8 povezanih