Повезане вести
Бисљими: Полиција ми пред Београдом рекла да се вратим "из безбедносних разлога"
РТС 27.10.2022
Заменик премијера у Приштини Бесник Бисљими изјавио је да није могао да посети Београд и учествује на међународном форуму, јер му је на око 100 километара пре главног града речено да се врати "из безбедносних разлога". Бесник… »
Организатори ББК: Полиција Србије спречила вицепремијера Косова да уђе у Београд
Нови магазин 27.10.2022
Организатори Београдске безбедносне конференције (ББК) објавили су данас да је заменик косовског премијера Бесник Бисљими, који је требало да учествује на том скупу, заустављен недалеко до Београда и да му је наређено да се… »
Бисљими: Стигао сам на 100 км од Београда, вратили ме „из безбедносних разлога“
Н1 Инфо 27.10.2022
Заменик премијера Косова Бесник Бисљими није могао да посети Београд и оде на конференцију о темама које се тичу Србије и Косова, наводи Коха. Како преноси приштински медиј, на 100 километара од Београда, Бисљими је био… »
"Дошао је полицијски ауто и зауставио нас": Заменик косовског премијера из централне Србије враћен у Приштину, а ово је разлог…
Блиц 27.10.2022
Први заменик премијера и шеф преговарачког тима Приштине у дијалогу са Београдом Бесник Бисљими, који је данас кренуо за Београд, из безбедносних разлога враћен је на Косово, преноси "Коха". Како сазнаје приштински лист… »
Шеф преговарачког тима Приштине заустављен пред Београдом
Спутник 27.10.2022
Шеф преговарачког тима Приштине у дијалогу са Београдом Бесник Бисљими изјавио је данас да је на путу ка Београду, на 100 километара од престонице, врац́ен на Косово и Метохију из безбедносних разлога. Бисљими, који је и… »
Бисљими: Враћен сам на путу ка Београду из безбедносних разлога
Инсајдер 27.10.2022
Шеф преговарачког тима Приштине у дијалогу са Београдом Бесник Бисљими изјавио је данас да је на путу ка Београду, на 100 километара од престонице, враћен на Косово и Метохију из безбедносних разлога. Бисљими, који је и заменик… »
Бисљими: Враћен сам с пута ка Београду уз образложење да је то учињено из безбедносних разлога
Еуроневс 27.10.2022
Шеф преговарачког тима Приштине у дијалогу са Београдом Бесник Бисљими изјавио је данас да је на путу ка Београду, на 100 километара од престонице, враћен на Косово и Метохију из безбедносних разлога. Бисљими, који је и заменик… »
Куртијев заменик и главни преговарач Приштине у Београду на скупу о ЕУ интеграцијама и безбедносној конференцији
РТВ 27.10.2022
ПРИШТИНА - Заменик премијера привремених приштинских институција Бесник Бисљими боравиће данас и сутра у Београду, где ће учествовати на скупу о европским интеграцијама и на Београдској безбедносној конференцији, преноси РТК… »
Београдска безбедносна конференција: У Београд стиже први заменик премијера Косова
Нова 27.10.2022
Занимљиво је да би се данас и сутра у Београду мога наћи први заменик премијера Косова и шеф преговарачког тима Приштине Бесник Бислими који је како је најављено треба да учествује у дискусији о европским интеграцијама на… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 58 минутајош 3 повезане
Трамп је управо дао Зеленском најстрашнији ултиматум?! Време му брзо истиче, а у ризику је читава земља: Притисак никад јачи, а Путин већ трља руке
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана