Povezane vesti
Bisljimi: Policija mi pred Beogradom rekla da se vratim "iz bezbednosnih razloga"
RTS 27.10.2022
Zamenik premijera u Prištini Besnik Bisljimi izjavio je da nije mogao da poseti Beograd i učestvuje na međunarodnom forumu, jer mu je na oko 100 kilometara pre glavnog grada rečeno da se vrati "iz bezbednosnih razloga". Besnik Bisljimi, koji je i… »
Organizatori BBK: Policija Srbije sprečila vicepremijera Kosova da uđe u Beograd
Novi magazin 27.10.2022
Organizatori Beogradske bezbednosne konferencije (BBK) objavili su danas da je zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi, koji je trebalo da učestvuje na tom skupu, zaustavljen nedaleko do Beograda i da mu je naređeno da se vrati na Kosovo. Bisljimi… »
Bisljimi: Stigao sam na 100 km od Beograda, vratili me „iz bezbednosnih razloga“
N1 Info 27.10.2022
Zamenik premijera Kosova Besnik Bisljimi nije mogao da poseti Beograd i ode na konferenciju o temama koje se tiču Srbije i Kosova, navodi Koha. Kako prenosi prištinski medij, na 100 kilometara od Beograda, Bisljimi je bio prinuđen da se vrati na Kosovo… »
"Došao je policijski auto i zaustavio nas": Zamenik kosovskog premijera iz centralne Srbije vraćen u Prištinu, a ovo je…
Blic 27.10.2022
Prvi zamenik premijera i šef pregovaračkog tima Prištine u dijalogu sa Beogradom Besnik Bisljimi, koji je danas krenuo za Beograd, iz bezbednosnih razloga vraćen je na Kosovo, prenosi "Koha". Kako saznaje prištinski list, Bisljimi je stigao na oko… »
Šef pregovaračkog tima Prištine zaustavljen pred Beogradom
Sputnik 27.10.2022
Šef pregovaračkog tima Prištine u dijalogu sa Beogradom Besnik Bisljimi izjavio je danas da je na putu ka Beogradu, na 100 kilometara od prestonice, vraćen na Kosovo i Metohiju iz bezbednosnih razloga. Bisljimi, koji je i zamenik premijera… »
Bisljimi: Vraćen sam s puta ka Beogradu uz obrazloženje da je to učinjeno iz bezbednosnih razloga
Euronews 27.10.2022
Šef pregovaračkog tima Prištine u dijalogu sa Beogradom Besnik Bisljimi izjavio je danas da je na putu ka Beogradu, na 100 kilometara od prestonice, vraćen na Kosovo i Metohiju iz bezbednosnih razloga. Bisljimi, koji je i zamenik premijera privremenih… »
Bisljimi: Vraćen sam na putu ka Beogradu iz bezbednosnih razloga
Insajder 27.10.2022
Šef pregovaračkog tima Prištine u dijalogu sa Beogradom Besnik Bisljimi izjavio je danas da je na putu ka Beogradu, na 100 kilometara od prestonice, vraćen na Kosovo i Metohiju iz bezbednosnih razloga. Bisljimi, koji je i zamenik premijera privremenih… »
Kurtijev zamenik i glavni pregovarač Prištine u Beogradu na skupu o EU integracijama i bezbednosnoj konferenciji
RTV 27.10.2022
PRIŠTINA - Zamenik premijera privremenih prištinskih institucija Besnik Bisljimi boraviće danas i sutra u Beogradu, gde će učestvovati na skupu o evropskim integracijama i na Beogradskoj bezbednosnoj konferenciji, prenosi RTK. Bisljimi će danas… »
Beogradska bezbednosna konferencija: U Beograd stiže prvi zamenik premijera Kosova
Nova 27.10.2022
Zanimljivo je da bi se danas i sutra u Beogradu moga naći prvi zamenik premijera Kosova i šef pregovaračkog tima Prištine Besnik Bislimi koji je kako je najavljeno treba da učestvuje u diskusiji o evropskim integracijama na Beogradskoj bezbednosnoj… »
Vesti dana »
Preminuo Miodrag Kostić, jedan od vodećih srpskih biznismena
Glas Amerike pre 4 satijoš 65 povezanih
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
N1 Info pre 6 satijoš 32 povezane
Tabaković očekuje sniženje neopravdano podignutih cena: Ne bih volela da se trgovci inate sa Vladom i prazne rafove
Euronews pre 32 minutajoš 25 povezanih