Повезане вести
Огласио се и Мари - "Видео сам како особа умире испред мене"
Спортске.нет 28.10.2022
Синоћ су трагичне вести одјекнуле Италијом - Пабло Мари и још петоро људи су избодени у Милану током шопинга. Особа са менталним поремећајем је безумно нападала људе, италијански медији пишу како је Масимо Тарантино, бивши… »
Емотивна исповест избоденог фудбалера: Видео сам жену како умире, то сам могао бити ја!
Хот спорт 28.10.2022
Брзо су га превезли у болницу. У четвртак увече, у једном трговачком центру близу Милана, догодио се огроман инцидент. Наиме, фудбалер Арсенала који игра на позајмици у Монци – Пабло Мари, избоден је током напада који је извео… »
"Видео сам жену испред мене како умире": Шокантна исповест избоденог фудбалера Монце
Вечерње новости 28.10.2022
Опасан инцидент који је могао да има и далеко значајније последице догодио се у четвртак навече у једном трговачком центру у близини Милана. Фото: ЕПА Фудбалер лондонског Арсенала на позајмици у Монци Пабло Мари (29) избоден је… »
Мари: Имао сам среће,гледао сам човека поред мене како умире
Спорт клуб 28.10.2022
Пабло Мари, 29-годишњи фудбалер Арсенала на позајмици у италијанском прволигашу Монци јуче је био једна од жртава напада у тржном центру у Асагу, близу Милана. Шпански штопер једна је од четири жртве напада, а италијански медији… »
Мари: Имао сам среће,гледао сам човека поред мене како умире
Н1 Инфо 28.10.2022
Пабло Мари, 29-годишњи фудбалер Арсенала на позајмици у италијанском прволигашу Монци јуче је био једна од жртава напада у тржном центру у Асагу, близу Милана. Шпански штопер једна је од четири жртве напада, а италијански медији… »
Једна особа страдала у нападу ножем у Италији, повређен фудбалер Арсенала Пабло Мари
Данас 27.10.2022
Једна особа је настрадала, а шест особа је повређено, неке теже, у нападу ножем у супермаркету у близини Милана, јавља ББЦ. Међу њима је и шпански фудбалер, бивши играч Арсенала, Пабло Марí. Према извештајима италијанских… »
Италија и злочин: У нападу ножем код Милана убијена једна особа, рањен и фудбалер Арсенала
Данас 27.10.2022
Једна особа је убијена, а четворо је рањено, неки од њих озбиљно, у нападу ножем у супермаркету близу Милана на северу Италије, саопштили су званичници. Запослени у супермаркету ланца Карфур преминуо је пошто је мушкарац… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане