Повезане вести

Отац девојчице коју је деда отео из Дома у Хрватској: Пријавили су нас Центру за социјални рад само зато што смо из Србије!

Отац девојчице коју је деда отео из Дома у Хрватској: Пријавили су нас Центру за социјални рад само зато што смо из Србије!

Курир 28.10.2022
Отац није погрешио што је моју ћерку узео из дома и одвео у Србију. Урадио је оно што је најбоље. Срећна је, чујемо се стално, фалимо једно другом пуно, некад се и заплаче, ја се трудим да сакријем сузе. Надам се да ћемо ускоро… »
Адвокат открива да ли дека Мирослав мора да врати унуку у Хрватску: Направио је кривично дело, једну ствар мора под хитно да…

Адвокат открива да ли дека Мирослав мора да врати унуку у Хрватску: Направио је кривично дело, једну ствар мора под хитно да…

Курир 28.10.2022
Дека Мирослав Вершеги, о којем бруји Србија поводом одвођења унуке из дома за децу у Осијеку, гостовао је на Курир ТВ у емисији "Пулс Србије". Упркос бројним насловима који га описују као отмичара и криминалца, овај човек има… »
"Борићу се за ћерку, не дам да је врате у Хрватску": Огласила се мајка девојчице коју је деда узео из дома

"Борићу се за ћерку, не дам да је врате у Хрватску": Огласила се мајка девојчице коју је деда узео из дома

Телеграф 28.10.2022
Нисам веровала да је коначно ту. Дете неће да се одвоји од мене. Док је била у дому, тражила сам старатељство, али су ми из центра у Осијеку рекли да немам право и да су они старатељи, прича мајка. Ћерка је овде у Србији и… »
"Борићу се за њу док сам жива, не дам да је врате у Хрватску": Исповест мајке девојчице коју је деда отео из Дома за децу у…

"Борићу се за њу док сам жива, не дам да је врате у Хрватску": Исповест мајке девојчице коју је деда отео из Дома за децу у…

Блиц 27.10.2022
Ћерка је овде у Србији и коначно је срећна, у Дому за децу у Осијеку је патила. Не дам је назад и не могу да дозволим да је одведу, речи су Р. Ћ., мајке девојчице коју је деда Мирослав Вершеги (65) 19. јуна отео из дома за децу у… »

Вести дана »