Povezane vesti
Otac devojčice koju je deda oteo iz Doma u Hrvatskoj: Prijavili su nas Centru za socijalni rad samo zato što smo iz Srbije!
Kurir 28.10.2022
Otac nije pogrešio što je moju ćerku uzeo iz doma i odveo u Srbiju. Uradio je ono što je najbolje. Srećna je, čujemo se stalno, falimo jedno drugom puno, nekad se i zaplače, ja se trudim da sakrijem suze. Nadam se da ćemo uskoro biti zajedno… »
Advokat otkriva da li deka Miroslav mora da vrati unuku u Hrvatsku: Napravio je krivično delo, jednu stvar mora pod hitno da…
Kurir 28.10.2022
Deka Miroslav Veršegi, o kojem bruji Srbija povodom odvođenja unuke iz doma za decu u Osijeku, gostovao je na Kurir TV u emisiji "Puls Srbije". Uprkos brojnim naslovima koji ga opisuju kao otmičara i kriminalca, ovaj čovek ima punu podršku građana… »
"Boriću se za ćerku, ne dam da je vrate u Hrvatsku": Oglasila se majka devojčice koju je deda uzeo iz doma
Telegraf 28.10.2022
Nisam verovala da je konačno tu. Dete neće da se odvoji od mene. Dok je bila u domu, tražila sam starateljstvo, ali su mi iz centra u Osijeku rekli da nemam pravo i da su oni staratelji, priča majka. Ćerka je ovde u Srbiji i konačno je srećna, u… »
"Boriću se za nju dok sam živa, ne dam da je vrate u Hrvatsku": Ispovest majke devojčice koju je deda oteo iz Doma za decu u…
Blic 27.10.2022
Ćerka je ovde u Srbiji i konačno je srećna, u Domu za decu u Osijeku je patila. Ne dam je nazad i ne mogu da dozvolim da je odvedu, reči su R. Ć., majke devojčice koju je deda Miroslav Veršegi (65) 19. juna oteo iz doma za decu u Hrvatskoj. Majka… »
Vesti dana »

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Rubio potvrdio britanskom ministru spoljnih poslova spremnost Amerike da pregovaraju o miru u Ukrajini
Blic pre 46 minutajoš 3 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 6 satijoš 1 povezana