Povezane vesti
Severna Koreja lansirala neidentifikovanu balističku raketu: Putanja leta prema Japanskom moru
Kurir 28.10.2022
Severna Koreja je ispalila "neidentifikovanu" balističku raketu, saopštila je danas južnokorejska vojska. "Severna Koreja je ispalila neidentifikovanu balističku raketu" ka Japanskom moru, saopštio je Generalštab vojske Južne Koreje ne navodeći detalje… »
Severna Koreja ispalila neidentifikovani projektil
N1 Info 28.10.2022
Severna Koreja je ispalila "neidentifikovanu" balističku raketu, saopštila je južnokorejska vojska. „Severna Koreja je ispalila neidentifikovanu balističku raketu“ ka Japanskom moru, saopštio je Generalštab vojske Južne Koreje ne navodeći detalje… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 19 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 2 satajoš 15 povezanih
(Video) Šok u finalu Elite 9 Aneli Ahmić niko nije sačekao, briznula u plač: "Teško mi je", evo kod koga je provela noć - dotakla se Maje i Asmina
Blic pre 9 minutajoš 13 povezanih
Pred nama promenljiv letnji dan, uz lokalne pljuskove i grmljavinu, do 33 stepena
N1 Info pre 28 minutajoš 9 povezanih
Novi udar na Iran, sve zbog nafte: Na meti komandni centri i lanseri raketa, vojska objavila detalje
Večernje novosti pre 39 minutajoš 8 povezanih