Повезане вести
Комшије марка и Марије Булат проговориле о скандалу: Знају је цео живот, живела ту од малена, а све их је шокирала једна ствар…
Курир 28.10.2022
Певач Марко Булат и његова супруга, учесница друге сезоне ријалити програма "Задруга", Марија Булат недавно су се нашли у епицентру скандала, када је музичар пријавио супругу за физичко насиље полицији. Он се након што је после… »
"Развела сам тај брак, САД ми је жао": Шок признање Сузане Манчић: "Десило ми се шта нисам хтела"
Блиц 28.10.2022
Водитељка Сузана Манчић (65) открила је детаље из свог љубавног живота за које јавност до сада није знала. Како је признала она је кривац јер је један човек, чије име није желела да открива, оставио своју супругу због ње. - О… »
Говорила сам да нећу ожењеног, а развела сам тај брак! Сузана Манчић о свом животу: Десило ми се све што нисам хтела!
Мондо 28.10.2022
Сузана Манчић је испуњена и срећна жена, и годинама је уз човека којег воли, а неке детаље из свог живота је први пут испричала. Сузана Манчић је испуњена и срећна жена, и годинама је уз човека којег воли, а неке детаље из… »
"Очарао ме је ожењен и развео се због мене" Сузана Манчић о непознатим детаљима из живота: Десило ми се све што нисам хтела…
Курир 28.10.2022
Сузана Манчић (65) пажњу медија привлачила и због детаља из свог емотивног живота. Једна од најлепших жена бивше Југославије никада није мистификовала свој живот и није дозвољавала да је због тога што је волела и била вољена… »
Вести дана »
Трамп: Хамас мора да врати тела преминулих талаца, или ће се суочити са последицама
РТВ пре 47 минутајош 1 повезана
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Стравична саобраћајна несрећа на новом Београду: Троје погинулих у судару два аутомобила први снимак са лица места
Курир пре 2 сатајош 5 повезаних