Повезане вести

"Било је страшно, крв је била свуда": Повређени мушкарац у Нишу није био на тротинету, ево шта се десило...

"Било је страшно, крв је била свуда": Повређени мушкарац у Нишу није био на тротинету, ево шта се десило...

Блиц 28.10.2022
“Пукло је јако, мислила сам да су се сударила два аутомобила. Тек када сам мало касније погледала са прозора видела сам човека како лежи на улици и Хитну помоћ. Било је страшно, трагови крви су свуда.“. Овим речима једна Нишлијка… »
УКЦ Ниш: Повређени возач тротинета са Косова у стабилном здравственом стању

УКЦ Ниш: Повређени возач тротинета са Косова у стабилном здравственом стању

Данас 28.10.2022
Возач тротинета (51) са Косова и Метохије, који је синоћ тешко повређен у саобраћајној несрећи у Нишу, примљен је Универзитетски клинички центар (УКЦ) у том граду, у коме се опоравља од тешких повреда. “ Пацијент је на пријему… »
Познато стање мушкарца којег је покосио аутомобил: Возио тротинет у Нишу, па завршио са тешким повредама

Познато стање мушкарца којег је покосио аутомобил: Возио тротинет у Нишу, па завршио са тешким повредама

Блиц 28.10.2022
Мушкарац (51) са Косова који је повређен синоћ у Нишу када га је покосио ауто док је возио тротинет, тренутно је свестан, комуникативан и у стабилном стању, кажу у КЦ Ниш. - Пацијент је на пријему био свестан, комуникативан, са… »

Вести дана »