Повезане вести

"Хтела сам да скочим са петог спрата" Милица Дабовић у потресној исповести открила детаље пакла

"Хтела сам да скочим са петог спрата" Милица Дабовић у потресној исповести открила детаље пакла

Курир 28.10.2022
Бивша кошаркашица Милица Дабовић прошла је тежак животни период о ком је причала и у јавности више пута, а њена прича би сваки пут расплакала читаву нацију. Имала је бројне љубавне бродоломе и неславне изборе партнера, многи су… »
Хтела сам да скочим са 5. Спрата: Потресна исповест Милице Дабовић - често помишљала да се убије, а ово ју је спречило!

Хтела сам да скочим са 5. Спрата: Потресна исповест Милице Дабовић - често помишљала да се убије, а ово ју је спречило!

Мондо 28.10.2022
Милица Дабовић је признала да је неколико пута размишљала о самоубиству, а онда се запитала једну ствар и то ју је одвратило од суицидних мисли. Милица Дабовић је признала да је неколико пута размишљала о самоубиству, а онда се… »
Милица Дабовић признала да је хтела да се убије: Кроз јецаје проговорила о тешком периоду: "Он ми замало кичму није сломио"…

Милица Дабовић признала да је хтела да се убије: Кроз јецаје проговорила о тешком периоду: "Он ми замало кичму није сломио"…

Блиц 27.10.2022
Животна прича Милице Дабовић је попут најстрашнијег филма. Проживела је много за 40 година колико има, а све због лоших љубавних одабира. Милица Дабовић ишла је срцем и веровала у лепшу будућност, а за узврат је добијала батине… »

Вести дана »