Повезане вести
Исповест оца девојчице коју је мајка крвнички претукла: Деца су ми у Звечанској, затвори ми кућу! Куд ћу сад?
Телеграф 28.10.2022
Првослава смо затекли у центру Гроцке, где продаје старе ствари. Ко Бога вас молим, вас, вашу редакцију, вас као моју ћерку, помозите ми да вратим моју децу кући - сав уплакан овако за Телеграф говори данас Првослав Пајић, супруг… »
Саслушана Славица Ђилас која се терети за пребијање ћерке у Гроцкој: Предложен притвор из два разлога
Телеграф 28.10.2022
Друго тужилаштво поднело је Другом основном суду предлог да се окривљеној одреди притвор. Славица Ђилас, која се терети за брутално пребијање ћерке у Гроцкој, саслушана је данас у Другом основном јавном тужилаштву, а током… »
Откривамо: Славица која се сумњичи за стравично пребијање девојчице (3) у Гроцкој управо износи одбрану
Телеграф 28.10.2022
Како се наводи, она износи "детаљну" одбрану. Славица Ђилас (27) из Бегаљице која је ухапшена јуче због сумње да је брутално тукла своје дете (3) у Гроцкој управо се саслушава у Другом основном јавном тужилаштву. Подсетимо, на… »
Одређен притвор мајци која је тукла трогодишњу девојчицу
Еуроневс 28.10.2022
Други основни суд у Београду одредио је притвор Славици Ð. (27), осумњиченој да је тукла своју трогодишњу ћерку, док она вришти и плаче. Осумњиченој је одређен притвор до 30 дана због опасности да ће ометати поступак утицањем… »
Мајка која је претукла ћерку (3) занемела у тужилаштву: Одбила да износи одбрану, тужилац тражи да јој се одреди притвор, ево…
Блиц 28.10.2022
У Другом основном јавном тужилаштву у Београду данас је саслушана Славица Ђилас због сумње да је извршила кривично дело насиље у породици над малолетном ћерком (3). Током сашлушања, окривљена је искористила законско право да… »
Мајка из пакла данас на саслушању: Деца смештена у установу социјалне заштите, а она данас износи одбрану
Курир 28.10.2022
М ајка (27) која је јуче ухапшена у Гроцкој због сумње да је над трогодишњом ћерком извршила насиље у породици, данас би требало да буде приведена на саслушање у Друго основно јавно тужилаштво у Београду. Подсетимо, њу је… »
Уредница Телеграфа: Славица и њена мајка једине знају истину, причамо о њима, а ја све време мислим на дете
Телеграф 28.10.2022
Уредница и новинарка Телеграфа.рс је истакла да је остало нејасно зашто је и како снимак доспео у јавност и да једино може да разуме ако је то урађено да би се дете спасило. Снимак ужасавајућег насиља који се пре две вечери… »
Мајка која је крвнички тукла дете данас код тужиоца: Славица износи одбрану о злостављању ћеркице (3)
Блиц 28.10.2022
Славица Ђилас, жена која је снимљена како брутално удара своје малолетно дете, под изговором да ју је мајка приморала да то уради под претњом да ће јој убити сина, данас ће бити саслушана у Другом основном јавном тужилаштву… »
Славица која се сумњичи за пребијање девојчице у Гроцкој данас износи одбрану: Снимак мучења шокирао Србију
Телеграф 28.10.2022
Она је приведена наредног дана у Гроцкој и одређен јој је притвор у трајању од 48 сати. Славица Ђилас (27) из Бегаљице која је ухапшена јуче због сумње да је брутално тукла своје дете (3) у Гроцкој биће саслушана данас у… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 3 сатајош 1 повезана