Повезане вести
"Мило ми је што вас више нећу гледати": Овако се Додик опростио од колега из Председништва БиХ, мандат завршили међусобним…
Блиц 28.10.2022
На крају данашње седнице Председништва БиХ, српски члан Председништва Милорад Додик опростио се од бошњачког и хрватског колеге, Шефика Џаферовића и Жељка Комшића. - Мило ми је што вас више нећу гледати – овим речима се Додик… »
„Мило ми је што вас више нец́у гледати“: Додикова опроштајна порука Комшиц́у и Џаферовиц́у
Спутник 28.10.2022
Милорад Додик, српски члан Председништва БиХ, после данашње седнице Председништва БиХ, опростио се од Шефика Џаферовиц́а и Жељка Комшиц́а, речима: „Мило ми је што вас више нец́у гледати“. У Сарајеву је данас одржана седница… »
Џаферовић и Комшић одбацили (не)уставно понашање Шмита из дневног реда; Ковачевић: Изборни процес вратити у РС
РТВ 28.10.2022
САРАЈЕВО - Бошњачки и хрватски члан Председништва БиХ, Шефик Џаферовић и Жељко Комшић, одбили су да се у дневни ред седнице уврсти предлог српског члана Милорада Додика да се ова највиша државна институција одреди према… »
Вести дана »
Делез затражио арбитражу у Вашингтону због ограничења трговачких маржи, Лазаревић: Нису дискриминисани
НИН пре 2 минутајош 29 повезаних
ВСТ одбио да усвоји оставке чланова Изборне комисије, Вујић: То говори да треба да наставе са радом
Еуроневс пре 38 минутајош 30 повезаних
Мушкарац (74) насмрт претучен: Ужас у Голупцу, ухапшен брат жртве
Мондо пре 28 минутајош 29 повезаних
Вук Цвијић: Властима сметају полицајци који се боре против трговине дрогом
Бета пре 3 сатајош 22 повезане