Povezane vesti

Knežević o smeni Kentere na Putinov rođendan: Izgleda da je Dritan Abazović šarmirao Mariju Zaharovu

Knežević o smeni Kentere na Putinov rođendan: Izgleda da je Dritan Abazović šarmirao Mariju Zaharovu

Politika 28.10.2022
PODGORICA - Predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore i jedan od lidera DF, Milan Knežević, odgovorio je na tvrdnju bivšeg direktora ANB Sava Kentere, da nije slučajno što je smenjen na NATO samitu i to baš na rođendan ruskog… »
Teške optužbe na odboru za bezbednost Abazović: Strani diplomata mi je rekao da su mi spremali scenario kao sa Đinđićem

Teške optužbe na odboru za bezbednost Abazović: Strani diplomata mi je rekao da su mi spremali scenario kao sa Đinđićem

Večernje novosti 28.10.2022
ODBOR za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore na sednici je danas saslušao predsednika Vlade Dritana Abazovića, ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića, ali i razrešene ministre Raška Konjevića i Ranka Krivokapića. Foto: V. K. Predsednik Odbora za… »
CG: Knežević optužio Kenteru da je agent CIA; Kentera: Nije slučajno što sam smijenjen na Putinov rodjendan

CG: Knežević optužio Kenteru da je agent CIA; Kentera: Nije slučajno što sam smijenjen na Putinov rodjendan

Glas Amerike 28.10.2022
PODGORICA — Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević optužio je u petak smijenenog direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Sava Kenteru da je “registrovani agent CIA” i da… »
Knežević pojasnio kenteri zašto je smenjen na Putinov rođendan: "Izgleda je Dritan Abazović iskoristio svoj šarm na Mariju…

Knežević pojasnio kenteri zašto je smenjen na Putinov rođendan: "Izgleda je Dritan Abazović iskoristio svoj šarm na Mariju…

Večernje novosti 28.10.2022
PREDSEDNIK Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević komentarisao je izjavu Sava Kentere gde je isti kazao da nije slučajno što je smenjen na NATO samitu i to baš na Putinov rođendan. Foto: Printskrin Youtube/Skupština Crne Gore - Izgleda je Dritan… »
Skinuti oznaku tajnosti sa slučaja „državni udar” iz 2016. godine

Skinuti oznaku tajnosti sa slučaja „državni udar” iz 2016. godine

Politika 28.10.2022
PODGORICA - Jedan od lidera DF i predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore, Milan Knežević, na današnjoj sednici je zatražio skidanje tajnosti sa slučaja „državni udar” iz 2016, jer je, kako je naveo, svima jasno da je Agencija za… »
Knežević traži da se skine oznaka tajnosti sa slučaja "državni udar": Tvrdi da ga državna služba prisluškuje 7 godina

Knežević traži da se skine oznaka tajnosti sa slučaja "državni udar": Tvrdi da ga državna služba prisluškuje 7 godina

Euronews 28.10.2022
Jedan od lidera DF i predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore, Milan Knežević, na današnjoj sednici je zatražio skidanje tajnosti sa slučaja "državni udar" iz 2016., jer je, kako je naveo, svima jasno da je Agencija za nacionalnu… »
Crnogorska tema dana: Skinuti oznaku tajnosti sa slučaja "državni udar" iz 2016.

Crnogorska tema dana: Skinuti oznaku tajnosti sa slučaja "državni udar" iz 2016.

RTV 28.10.2022
PODGORICA - Jedan od lidera DF i predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore, Milan Knežević, na današnjoj sednici je zatražio skidanje tajnosti sa slučaja "državni udar" iz 2016., jer je, kako je naveo, svima jasno da je Agencija za… »

Vesti dana »