Повезане вести

Шокантно! Абазовић тврди да су му спремили сценарио као за Ђинђића! Открио шта му се спрема и ко му је нацртао мету!

Шокантно! Абазовић тврди да су му спремили сценарио као за Ђинђића! Открио шта му се спрема и ко му је нацртао мету!

Курир 28.10.2022
Дритан Абазовић, премијер црногорске владе у техничком мандату је на контролном саслушању на Одбору за безбедност рекао да му је један страни дипломата рекао да му се спрема исти сценарио као за убијеног српског премијера Зорана… »
Абазовић: Спреман ми је сценарио као за Ђинђића

Правда 28.10.2022
Премијер црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић је на контролном саслушању на Одбору за безбедност рекао да му је један страни дипломата рекао да му се спрема исти сценарио као за убијеног српског премијера Зорана… »
Абазовић: Спреман ми сценарио као са Ђинђићем

Абазовић: Спреман ми сценарио као са Ђинђићем

Н1 Инфо 28.10.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је да је постојала идеја да "раскринкавање шверца", што је назвао највећом победом од 30. августа, "задобије друге обрисе" и да се криминализује он. „Страни дипломата је рекао да је ово… »

РТС 28.10.2022
Премијер црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић је на контролном саслушању на Одбору за безбедност рекао да му је један страни дипломата рекао да му се спрема исти сценарио као за убијеног српског премијера Зорана… »
Абазовић: Наводно ми спремају исти сценарио као за Ђинђића

Абазовић: Наводно ми спремају исти сценарио као за Ђинђића

Еуроневс 28.10.2022

РТВ 28.10.2022
ПОДГОРИЦА - Премијер црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић је на контролном саслушању на Одбору за безбедност рекао да му је један страни дипломата рекао да му се спрема исти сценарио као за убијеног српског… »
Абазовиц́: Спреман ми је сценарио као за Ђинђиц́а

Абазовиц́: Спреман ми је сценарио као за Ђинђиц́а

Спутник 28.10.2022
Премијер црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовиц́ је на контролном саслушању на Одбору за безбедност рекао да му је један страни дипломата рекао да му се спрема исти сценарио као за убијеног српског премијера Зорана… »
Абазовић: Спреман ми је сценарио као за Ðинђића

Абазовић: Спреман ми је сценарио као за Ðинђића

ИндексОнлине 28.10.2022
ПОДГОРИЦА – Премијер црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић је на контролном саслушању на Одбору за безбедност рекао да му је један страни дипломата рекао да му се спрема исти сценарио као за убијног српског… »
Абазовић: Спремали су ми сценарио као за Ђинђића

Абазовић: Спремали су ми сценарио као за Ђинђића

Политика 28.10.2022
ПОДГОРИЦА - Премијер црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић је на контролном саслушању на Одбору за безбедност рекао да му је један страни дипломата рекао да му се спрема исти сценарио као за убијеног српског… »

Вести дана »