Povezane vesti
Šokantno! Abazović tvrdi da su mu spremili scenario kao za Đinđića! Otkrio šta mu se sprema i ko mu je nacrtao metu!
Kurir 28.10.2022
Dritan Abazović, premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu je na kontrolnom saslušanju na Odboru za bezbednost rekao da mu je jedan strani diplomata rekao da mu se sprema isti scenario kao za ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića, piše… »
Abazović: Spreman mi je scenario kao za Đinđića
Pravda 28.10.2022
Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović je na kontrolnom saslušanju na Odboru za bezbednost rekao da mu je jedan strani diplomata rekao da mu se sprema isti scenario kao za ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića. Taj… »
RTS 28.10.2022
Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović je na kontrolnom saslušanju na Odboru za bezbednost rekao da mu je jedan strani diplomata rekao da mu se sprema isti scenario kao za ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića, prenosi… »
Abazović: Spreman mi scenario kao sa Đinđićem
N1 Info 28.10.2022
Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je postojala ideja da "raskrinkavanje šverca", što je nazvao najvećom pobedom od 30. avgusta, "zadobije druge obrise" i da se kriminalizuje on. „Strani diplomata je rekao da je ovo što se sprema isti… »
Abazović: Navodno mi spremaju isti scenario kao za Đinđića
Euronews 28.10.2022
Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović je na kontrolnom saslušanju na Odboru za bezbednost rekao da mu je jedan strani diplomata rekao da mu se sprema isti scenario kao za ubijenog srpskog premijera Zorana Ðinđića. Taj… »
RTV 28.10.2022
PODGORICA - Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović je na kontrolnom saslušanju na Odboru za bezbednost rekao da mu je jedan strani diplomata rekao da mu se sprema isti scenario kao za ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića… »
Abazović: Spremali su mi scenario kao za Đinđića
Politika 28.10.2022
PODGORICA - Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović je na kontrolnom saslušanju na Odboru za bezbednost rekao da mu je jedan strani diplomata rekao da mu se sprema isti scenario kao za ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića… »
Abazović: Spreman mi je scenario kao za Ðinđića
IndeksOnline 28.10.2022
PODGORICA – Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović je na kontrolnom saslušanju na Odboru za bezbednost rekao da mu je jedan strani diplomata rekao da mu se sprema isti scenario kao za ubijnog srpskog premijera Zorana… »
Sputnik 28.10.2022
Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović je na kontrolnom saslušanju na Odboru za bezbednost rekao da mu je jedan strani diplomata rekao da mu se sprema isti scenario kao za ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića. Taj… »
Vesti dana »
Oglasili se Putevi Srbije: Vozače upozorili na 3 opasne pojave na kolovozu: Oprez, mnogi putuju zbog praznika
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Vlada Srbije formirala dva tima za pregovore oko sankcija NIS-u: Evo koji su tačno zadaci
Blic pre 5 minutajoš 15 povezanih
Održana još jedna 15-minutna blokada kao podsećanje na žrtve pada nadstrešnice
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih