Povezane vesti
"Sine moj, srećo i snago moja, čuvaj nam mesto" Oglasio se neutešni otac Borisa koji je sa devojkom poginuo u saobraćajnoj…
Kurir 28.10.2022
Sine moj, srećo i snago moja, neka su ti nebeski putevi čisti, ako ovozemaljski nisu bili... Čuvaj nam mesto. Ovom tužnom porukom oglasio se Vladimir Majorski čiji sin Boris (18) je poginuo sa svojom devojkom Dejanom N. (17) u saobraćajnoj nesreći… »
"Sine moj, srećo i snago: Moja..." Otac Borisa koji je nastradao sa devojkom na motoru: "Neka su ti nebeski putevi čisti, ako…
Blic 28.10.2022
- Sine moj, srećo i snago moja, neka su ti nebeski putevi čisti, ako ovozemaljski nisu bili... Čuvaj nam mesto - napisao je ispod video snimka otac Borisa M. (18) iz Stare Pazove koji je zajedno sa svojom devojkom Dejanom (17) poginuo 18. oktobra nakon… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 5 satijoš 26 povezanih

Tihi junak stravičnog požara u Kočanima; Jovan iz plamena spasao 21 mladu osobu FOTO
B92 pre 2 satajoš 58 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 4 satijoš 19 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 6 satijoš 30 povezanih