Povezane vesti
Otac devojčice koju je deda oteo iz Doma u Hrvatskoj: "Prijavili su nas Centru samo zato što smo iz Srbije"
Telegraf 29.10.2022
Centar za socijalni rad oduzeo Milanu pravo na roditeljsko staranje jer ga je neko prijavio da je komšinici ostavio dete na čuvanje. Otac nije pogrešio što je moju ćerku uzeo iz doma i odveo u Srbiju. Uradio je ono što je najbolje, a devojčica je srećna… »
"Vratite se u Srbiju": Otac devojčice koju je deda oteo iz Doma u Osijeku: "Prijavili su nas komšije samo zato što smo iz…
Blic 28.10.2022
Otac nije pogrešio što je moju ćerku uzeo iz doma i odveo u Srbiju. Uradio je ono što je najbolje. Srećna je, čujemo se stalno, falimo jedno drugom puno, nekad se i zaplače, ja se trudim da sakrijem suze. Nadam se da ćemo uskoro biti zajedno, kaže Milan… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 207 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i političke reakcije u regionu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 83 povezane

Dačić: Akustični LRAD uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih

Putin najavljuje nastavak razgovora, Zelenski spreman za susret oči u oči: Da li nas očekuje istorijski sastanak?
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih