Повезане вести

Председник савеза: "Плаше ме људи попут Тринкијерија"

Председник савеза: "Плаше ме људи попут Тринкијерија"

Спортске.нет 29.10.2022
Андреа Тринкијери је актуелни тренер Бајерна из Минхена и једини је са свих пет пораза у Евролиги, донекле за то треба да захвали и Црвеној звезди која му је нанела пети пораз. Ипак, ових дана је и због једне друге изјаве дошао у… »
Петрући: Људи као што је Тринкијери ме плаше

Петрући: Људи као што је Тринкијери ме плаше

Спортски журнал 29.10.2022
Председник КС Италије Ђани Петрући прокоментарисао је изјаву Андрее Тринкијерија. Председник Кошаркашког савеза Италије Ђани Петрући изјавио је ''да га плаше'' људи попут тренера кошаркаша Бајерна Андрее Тринкијерија. Бивши… »
Тринкијери мисли да зна све! Бивши тренер Партизана на удару због једне изјаве: "Такви људи ме плаше"

Тринкијери мисли да зна све! Бивши тренер Партизана на удару због једне изјаве: "Такви људи ме плаше"

Мондо 29.10.2022
Због једне изјаве Тринкијерија реаговали су људи у Италији. Због једне изјаве Тринкијерија реаговали су људи у Италији. Андреа Тринкијери уме својим изјавама да направи пометњу, тако је било и после пораза од Црвене звезде… »
„Људи попут њега ме плаше“: Из Италије жестоко критикују Тринкијерија!

„Људи попут њега ме плаше“: Из Италије жестоко критикују Тринкијерија!

Хот спорт 29.10.2022
Бајерн је синоћ поражен од Црвене звезде у Београду, чиме су црвено-бели уписали први тријумф у сезони, док су Баварци остали закуцани за дно табеле Евролиге, без победе у досадашњем току сезоне. Андреа Тринкијери је на све… »
„Тринкијери делује као добар тренер, али мисли да зна све“

„Тринкијери делује као добар тренер, али мисли да зна све“

Спорт клуб 29.10.2022
Андреа Тринкијери је у својим изјавама увек занимљив, неретко зна и да уђе у сукобе са новинарима када му се неко питање не свиди, а изгледа да где год да оде спортску јавност не оставља равнодушном. У Италији је недавно рекао… »
"Ајде попиј једну ракију за мене": Бивши тренер Партизана о Звездином аутобусу и отказу који следи...

"Ајде попиј једну ракију за мене": Бивши тренер Партизана о Звездином аутобусу и отказу који следи...

Вечерње новости 29.10.2022
После неког времена Андреа Тринкијери поново у Београду. Није се некадашњи тренер Партизана прославио са Бајерном у дуелу против Црвене звезде, али је показао да га хумор и даље на напушта, иако његов тим једини у Евролиги не… »

Вести дана »