Повезане вести

Хил срео учитељицу из другог разреда: „Све што треба да знам у животу научио сам у њеној учионици“ ФОТО

Хил срео учитељицу из другог разреда: „Све што треба да знам у животу научио сам у њеној учионици“ ФОТО

Нова 29.10.2022
Амерички амбасадор у Србији Кристофер Хил, срео је у Београду своју учитељицу у другом разреду. Он је тај сусрет објавио на вом Твитер налогу. И написао: „Све што треба да знам у животу научио сам у учионици другог разреда… »
"У њеној учионици сам научио Све о животу": Амбасадор САД срео своју учитељицу из другог разреда

"У њеној учионици сам научио Све о животу": Амбасадор САД срео своју учитељицу из другог разреда

Блиц 29.10.2022
Амерички амбасадор у Србији Кристофер Хил, срео је у Београду своју учитељицу у другом разреду. Он је тај сусрет објавио на вом Твитер налогу. - Све што треба да знам у животу научио сам у учионици другог разреда госпође Брашић… »
Амбасадор САД Хил срео у Београду своју учитељицу из другог разреда: У њеној учионици сам научио све о животу (фото)

Амбасадор САД Хил срео у Београду своју учитељицу из другог разреда: У њеној учионици сам научио све о животу (фото)

Курир 29.10.2022
Амерички амбасадор у Србији Кристофер Хил, срео је у Београду своју учитељицу код које је био у другом разреду. Он је тај сусрет објавио на вом Твитер налогу и навео да је невероватно то што се поново повезао са њом. "Све што… »

Вести дана »