Povezane vesti
Hil sreo učiteljicu iz drugog razreda: „Sve što treba da znam u životu naučio sam u njenoj učionici“ FOTO
Nova 29.10.2022
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil, sreo je u Beogradu svoju učiteljicu u drugom razredu. On je taj susret objavio na vom Tviter nalogu. I napisao: „Sve što treba da znam u životu naučio sam u učionici drugog razreda gospođe Brašić. Neverovatno… »
"U njenoj učionici sam naučio Sve o životu": Ambasador SAD sreo svoju učiteljicu iz drugog razreda
Blic 29.10.2022
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil, sreo je u Beogradu svoju učiteljicu u drugom razredu. On je taj susret objavio na vom Tviter nalogu. - Sve što treba da znam u životu naučio sam u učionici drugog razreda gospođe Brašić. Neverovatno je ponovo se… »
Ambasador SAD Hil sreo u Beogradu svoju učiteljicu iz drugog razreda: U njenoj učionici sam naučio sve o životu (foto)
Kurir 29.10.2022
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil, sreo je u Beogradu svoju učiteljicu kod koje je bio u drugom razredu. On je taj susret objavio na vom Tviter nalogu i naveo da je neverovatno to što se ponovo povezao sa njom. "Sve što treba da znam u životu… »
Vesti dana »

Ništa od finala: Sinančević se neće boriti za medalju na Svetskom prvenstvu!
Hot sport pre 45 minutajoš 19 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku, izdato upozorenje za cunami
Radio 021 pre 55 minutajoš 12 povezanih